Tilbered maden med en gasbrænder til madlavning

gasbrænder til madlavning (foto: eventyrsport.dk)

gasbrænder til madlavning (foto: eventyrsport.dk)

En gasbrænder til madlavning skal være smart og anvendelig. Den skal man gerne kunne benytte sig af på ferier, når man er ude, hvor man ikke længere kan få mad. Den kan være værd at benytte sig af, hvis man gerne vil have det bedste ud af de gode momenter, hvor naturen synes at slynge sin arme om en. Det er som om, at naturen gnider en på maven, og man er et kort øjeblik bare et sekund fra at være sig selv. Man er faktisk omringet og omkranset af noget andet. Man er i en slags tæt, tæt kontakt med noget, der er betydningsfuldt. Ligesom man også kommer nærmere på dette punkt, netop dette punkt, synes det, at skyerne, månen, stjernen, og nattehimlen tager form som et kæmpe udsagn. Et udsagn der vil sige en noget.

Sprogløs oplevelse

Men naturen fatter sig ikke i sprog. Den er ikke kultur. Kulturen bliver vi selv nødt til at medbringe for at få medieret netop denne stemme til et anvendelig og analytisk sprog, som vi kan forstå os på. På samme måde kommer alt mad råt til en i naturen. Uden en gasbrænder til madlavning er man rådvild, og man er på den. Man er ude af stand til kunne kommunikere eller lade sig selv mætte af det, der nu engang er omkring. Hvad er det? En verden, en forståelse, en slags rammesætning. Der mangler ofte noget for det moderne menneske, der forventer at finde den rå natur. Denne må forlade den skuffet, denne må forlade den ligeså tomhændet, som da momentet opstod.

Essentiel tilberedning

En gasbrænder til madlavning er altså essentiel. Skal man på jagt, er den fed at have med, for den gør det muligt for en at kunne tilberede maden direkte efter fangst. Det er den romantisk tanke, der bliver opfanget i en gasbrænders stikflange. Det er den flamme, der brænder længst.

Klik her for at finde gasbrænder til madlavning

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *