Pak dine små guldklumper ind i god kvalitet

Børnene skal pakke rigtigt godt ind (foto eventyrsport.dk)

Børnene skal pakke rigtigt godt ind (foto eventyrsport.dk)

Børn har godt af frisk luft. Derfor lærer de lige fra dagplejen, at det er godt med en frisk gåtur udenfor. Den friske luft giver overskud og energi og en god gåtur eller fri leg uden for giver børn en naturlig træthed, som er sund.

Når du tager dine børn med ud er det rigtigt godt, at de er pakket ind i godt kvalitetsovertøj. Det kan være overtræksbukser med seler og en vandafvisende jakke med hætte. Det er forskelligt, hvad folk foretrækker at give deres børn på. Børn kræver forskelligt overtøj i forskellige aldre og ved forskellige lejligheder. Det vigtigste er, at tøjet kan klare det, som det er købt til. Altså skal flyverdragten være vandafvisende og overjakken varm.

Overtøj til enhver lejlighed

Når regnen står ned i stride strømme, kan det for de fleste børn være fantastisk befriende at tage en hoppetur i vandpytterne. Hvis mor og far ikke skal få et forkølet barn tilbage fra regnvejret, så er det med at få pakket barnet godt ind i vandtæt regntøj. Regntøjet skal dog stadig være åndbart, så børnene ikke føler, det klæber til huden.

I efteråret og foråret kan det være svært at klæde dine børn rigtigt på. En overgangsjakke kan være svaret. Det er et stykke overtøj, der er vindtæt og vandafvisende og har et tyndt for, der holder den værste kulde ude.

Husk overtøj til børn – Se et stort udvalg hos eventyrsport

Få masser af inspiration til flyverdragter her:

Flyverdragter beskytter og varmer de små

På med barnets flyverdragt, det er snart sæson for sneengle

Dit barn vil have stor glæde af en flyverdragt

Share
Tagged with:
 

1 Comment

  1. […] Pak dine små guldklumper ind i god kvalitet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *