Singlerejser for dig, der vil opleve!

Mød massere af nye mennesker på en singlerejse til f.eks. Cuba (foto: )

Mød massere af nye mennesker på en singlerejse til f.eks. Cuba (foto: svanerejser.dk)

Når man er single, kan det indimellem være svært at finde nogen at rejse med. Alternative er at man tager selv af sted, men sådan behøver det slet ikke at være.

Prøv singlerejser

Konceptet med singlerejser at man rejser alene, men sammen med andre. Her får man lov til, som single, at dele sine rejseoplevelser med andre rejseglade singler. Fokusset er en længerevarende rejse på minimum en uge. Det kan være både aktive rejser, badeferier, du kan slappe af på, eller kulturelle ture på spændende destinationer.

Rejsende på sådanne ture variere både i alder, køn og nationaliteter. Det er fra 30 -75 år og folk fra Danmark, Sverige og Norge. Du kan stensikkert finde nogle at dele dine interesser med. Det er dine efterspørgsler, der bestemmer hvor rejserne kommer hen, og erfaringerne fra rejsebureauerne sikrer dig den bedste tur.

Du kan finde singlerejser i alle prisklasser. Du kan eksempelvis komme til de dejlige, solrige Spanien, som ikke ligger for langt fra Danmark. Du kan også vælge at tage til det historiske Cuba med rig historie i byerne og kridhvide sandstrande, du kan slappe af på. Du kan også tage til det flotte Malta, som også emmer af historie og azurblåt hav. Faktisk er det din fantasi, der sætter grænser, men man skal også huske at det ikke kun er destinationen, der udgør hele oplevelsen.

Ikke et datingbureau

Selvom alle deltagerne som udgangspunkt er singler, er det ikke en rejse, der fungerer som datingbureau, med udgangspunkt i at finde den eneste ene. Du vil som regel blive indlogeret på enkelværelse og med fokus på fælles oplevelser med ligesindede singler. Og så kan du være heldig at den, der mangler i dit liv også er med på turen.

Se hvilke muligheder du har for at komme på singlerejser her, samt hvilke destinationer, der er på programmet

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *