Vælg fjällräven classic

Fjällräven holder (foto eventyrsport.dk)

Fjällräven holder (foto eventyrsport.dk)

Fjällräven classic inkluderer alle fjällrävens klassiske valg, som jakker, rygsække, shorts, hatte, etc. Mærket retter sig mod folk, der kan lide et flot og simpelt design, der ikke går på kompromis med funktionalitet. Fjällräven classic er også en klassisk yndlings blandt folk, der lever aktive udendørsliv og derfor skal have tøj, der kan holde trit med deres udeaktivitet, som her i Norden bekendt byder os lidt af hvert.

En fjällräven classic vinterjakke

Selvom det næsten er uudholdeligt at tænke på vinter her midt om sommeren, mens vi grådigt suger al den sol til os, himlen kan mønstre, så er fjällräven classic vinterjakken et godt økonomisk køb uden for sæsonen. Med det køb er du klar og har sparet penge til når det bliver vinter, selvom det gerne må vare længe, før den afløser solskinsvejret. Man kan få en lækker Greenland Winter Jacket, som fjällräven har lavet med deres berømte G-1000®, der nærmere beskrevet er et miks af polyester og bomuld, så tæt sammenvævet, at det er vindtæt. Det yderste af jakken er udstyret med pilefor, hvis isoleringsevne er uovertruffen. Jakken er desuden vandskyende og har en masse lommer til vanter og halspastiller, samt en hætte, der sidder tæt, så man undgår at blæsten følger med ind i hætten og terroriserer ørerne.

En fjällräven classic hat

En anden speciel og klassisk vare fra fjällräven classic, som er sjov at nævne, er deres hat. Hatten fra fjällräven classic er en overbevisende kopi af en Humphrey hat. Den er både rå, hyggelig og praktisk, og så står man også lidt ud i gadebilledet, på den seje måde selvfølgelig. Hatten fås i en dæmpet olivengrøn farve med et brunt hattebånd og en smal skygge. Den er også lavet med G-1000®.

Der er mange andre lækre fjällräven classic produkter at gå på opdagelse i. Dette var blot et lille udpluk.

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *