Vandrerygsække tilbud tilbud tilbud

Vandrerygsække tilbud  (foto: eventyrsport.dk)

Vandrerygsække tilbud (foto: eventyrsport.dk)

Der er ikke noget, der bedre fylder ens lunger med frihed end det at vandre! Det er simpelthen den skønneste og samtidig mest enkle aktivitet, du kan give dig til. Du skal bare tage rygsækken på ryggen og gå. Og du kan både gøre det i udlandet og hjemme i Danmark, hvor du udforsker dit nærområde – det kan være ganske overraskende at udforske ens hjemegn, fordi man ofte falder over skatte, man har misset i sin travle hverdag, hvor man ofte går med tunnelsyn mellem a og b.
Udover dit lokalområde kan du også beslutte dig for at følge nogle af landets vandreruter, og i den forbindelse kan man jo sagtens nøjes med at udvælge bidder af ruterne, afhængigt af tid og lyst. De mest kendte er Hærvejen, der strækker sig 280 km fra Viborg til Padborg og Margueritruten som byder på 200 af Danmarks største seværdigheder. Ruten er måske verdens største margueritbed med sine 3500 km.

Tilbud på vandrerygsække, er også tilbud om at rejse ud

Der er uden tvivl mange, virkelig herlige ruter i Danmark, som byder på en masse kulturhistorie og naturoplevelser, men der er også virkelig mange ruter i udlandet, som er værd at udforske. Det har i snart en del år været populært at tage på Camino’en, hvilket er en forkortelse for Camino de Santiago, som er en reference til den pilgrimsfærd, man kan følge ad forskellige veje gennem Spanien, men som alle slutter i Santiago de Compostela, hvor Sankt James ligger begravet i byens imponerende katedral. Det lyder måske højtideligt, men det er det ikke. Der er folk som er troende, der drager på den, men de fleste er mennesker, som bare gerne vil ud og udforske Spanien og måske lære noget om sig selv undervejs.
Der er uendelig mange gode vandrestier med markeringer og overnatningsmuligheder undervejs, og så er der selvfølgelig også naturparker, hvor man kan være helt sig selv.

 

Find gode vandrerygsække tilbud hos Eventyrsport

 

Læs mere om rygsække her:

En vandrerygsæk er skabt til store oplevelser i naturen

Med en rygsæk Haglöfs får man det bedste

De frie rejser og store oplevelser begynder med en Osprey rygsæk

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *