Skal du på ferie, så husk billige shorts

billige shorts (foto: eventyrsport.dk)

billige shorts (foto: eventyrsport.dk)

Det er lige om hjørnet, og man kan næsten dufte det. Dagene er blevet længere, aftenerne lysere, træerne er sprunget ud og varmen er på vej. Det betyder også, at de lange bukser så småt er begyndt at bliver for varme. Derfor er der gode grunde til at være på udkig efter billige shorts.

Måske er du endda en af dem, som er først ude i det fri med shorts, eller måske har du netop åbnede skabet og set de sørgelige rester fra sidste års sommer. Hvis de gamle shorts ikke stemmer overens med hverken farve, snit eller kan bare ikke holde til en sæson mere. Så er det godt, at man kan finde billige shorts.

Der er flere muligheder, hvis du leder efter billige shorts

Man kan altid tage en tur rundt i byens butikker. Udvalget er stort på denne tid af året, og der er sikkert shorts at finde til alle typer, størrelser og formål.

Alternativt kan man kigge rundt på nettet, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over udvalget, muligheder og priser. Husk er der nogle steder også skal betales for fragt ud over prisen på selve produktet.

Nogle forretninger både på nettet og i fysisk form har shorts som passer til den moderigtige type. En som går efter det seneste skrig, og som ikke er bange for at kaste sig ud i de spraglede bermudashorts.

Andre holder sig til de mere klassiske snit. En god kakifarve eller marineblå farve og helst ikke nogen, som sidder alt for lavt. Der er også dem, som gerne vil have et par praktiske shorts. Nogle som kan holde til vind og vejr og gerne i flere sæsoner. De skal gerne være i en neutral farve som grøn eller sort og kunne tørre hurtigt, hvis man bliver fanget af et sommerskyl midt på cykelturen eller på fisketuren.

 

Se meget mere om billige shorts her

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *