Damejakker – Er det tid til at forny sommergarderoben?

Måske er den gamle jakke blevet lidt kedelig (foto gundtoft.dk)

Måske er den gamle jakke blevet lidt kedelig (foto gundtoft.dk)

Selvom man måske først og fremmest tænker på overtøjet som noget praktisk, kan det sagtens lade sig gøre at kombinere en praktisk damejakke med gennemført stil. Det viser overskud at gennemtænke sin garderobe ud i mindste led, og når jagten på den nye jakke går ind, er det værd at tænke over, hvilket signal man gerne vil sende.

Damejakken kan nemlig styrke ens udtryk. Er man til en klassisk jakke, der udstråler elegance, eller er man den mere sporty type, der ønsker en praktisk model men stadig gerne vil ligne en million. Jakken kan være lang eller kort, en eksplosion af farver eller helt neutral. Alt sammen detaljer, der fuldender looket og fortæller en historie om, hvilken slags kvinde, du er.

Det siges jo, at klæder skaber folk. Hvad end det er rigtigt eller ej, vil alle lægge mærke til en ny og lækker damejakke. For det yderste lag er netop tøjsættets prik over i’et, og det skal man ikke gå på kompromis med.

Damejakker til årstidernes skiften

Fire forskellige årstider kræver forskellige jakker. Længde, tykkelse og sæsonens farver er med til at afgøre hvilken model, man skal forkæle sig selv og sin garderobe med næste gang.

Måske er det tid til at skifte den gamle jakke ud med en lettere og mere sommerlig. Måske kan garderoben rumme en ekstra jakke til de lune sommeraftener, så man har noget at skifte mellem. De fleste kvinder kan nok blive enige om, at det er svært at have for mange jakker, når de alle er unikke i deres form, farve og udtryk.

Se et stort udvalg af damejakker her

Share
Tagged with:
 

2 Comments

  1. […] Damejakker – når du skal forny sommergarderoben […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *