Der findes superfede og bløde vinterstøvler til din pige

Damestøvler (foto: eventyrsport.dk)

Køb nogle fede vintersko til din pige (foto: eventyrsport.dk)

Der findes superfede og bløde vinterstøvler til din pige 

Når børn er ude at lege er der fokus på én ting, og det er leg og kun leg. Dermed stilles der også ekstreme krav til fodtøj, da børn, drenge som piger, slet ikke har nogen mekanisme der fortæller dem, at det kunne være klogt at gå ind, hvis de render rundt og fryser hele eftermiddagen. Det er også en af grundene til at man ser vinterstøvler bygget nogenlunde som gummistøvler, altså som en helt lukket støvle, som effektivt holder vand og snavs ude.

Der findes flere måder at bygge vinterstøvler på. Man kan lave dem i gummi, som er ganske godt ned til nogle få minusgrader, men vil man for alvor øge anvendeligheden, når det rigtig er koldt, er man nødt til at ty til andre metoder, som for eksempel at bruge et materiale som PU, eller poly urethane, som har nogle ganske andre egenskaber. Med PU kan man bibeholde en blød støvle, samtidig med at drenge og piger uden videre kan lege i kolde omgivelser.

Skal din pige have de lækreste vinterstøvler er der ingen vej udenom at få nogen, som har et lækkert for indeni. Der findes vinterstøvler som har et for af uld hele vejen rundt inde i støvlen. Det er fantastisk for enhver, at have den fornøjelse at kunne stikke fødderne ned i sådan en blød støvle, som både er varm, tør og lækker. Den slags vinterstøvler vil man gerne have at ens børn har.

Skal din pige have vinterstøvler skal de være tætte

En af udfordringerne ved at lade vinterstøvler til drenge og piger være udformet som en klassisk gummistøvle, er at de let kommer til at gabe rundt om benene, og dermed øger risikoen for at vand og andet trækker ind i støvlen. Derfor er der ofte snorelukning til vinterstøvler til børn.

Skal din pige have nye vinterstøvler er det på www.eventyrsport.dk du finder dem

Du kan læse mere her:

Solide kvalitets-vintersko til herre

Støvler om vinteren er som shorts om sommeren

 

Share
Tagged with:
 

1 Comment

  1. […] Der findes superfede og bløde vinterstøvler til din pige […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *