Ecco er verdens mest behagelige skomærke til dig

ecco sandaler (foto: eventyrsport.dk)

ecco sandaler (foto: eventyrsport.dk)

Gode sko fra Ecco (foto: eventyrsport.dk)

Gode sko fra Ecco (foto: eventyrsport.dk)

Kan du godt lide komfort, slidstærkhed og smart design? Så kan du godt lide Ecco – og det er det immervæk en del, der kan. Ecco er et stærkt dansk mærke, der virkelig har sat sig på det skomarkedet for behagelige og praktiske sko, der ikke vil se ud af noget helt vildt, men til gengæld gerne vil give dine fødder den gode oplevelse, de fortjener at få hver dag!

Ecco laver både sandaler, vinterstøvler og hverdagssko. Måske kender du dem bedst fra ”de fodformede 70’ere” og det er da også der, de virkelig blev kendte, for at tage udgangspunkt i foden og så lave en god sko. Der er dog sket meget siden 70’erne og Eccos sko er ikke bare fodformede længere, det er meget mere. De eksempelvis smart design, hvor du kan få sko, der er super svedtransporterende, således du ikke får fødder, der lugter!

Ecco sko og meget mere outdoor fodtøj

Ecco sko forhandles mange, mange steder, men hvis du vil kigge et sted, hvor de også forhandler andre outdoor skomærker, så kig forbi Eventyrsport. Her kan du blive præsenteret for mange interessante og lækre skomærker, der ligesom Ecco hylder foden og først og fremmest sørger for, at du går godt og sundt i skoene.

Eventyrsport er en sportsbutik, men ikke i traditionel forstand. Det er nemlig en sportsbutik, der kun sælger sportstøj til udemennesket – altså ikke nødvendigvis til dig, der er banecyklist, men til dig, der er mountainbiker! Det er tøj til vandreture, cykelturen eller teltturen. Ja, og så er det også en masser rygsække til backpacker turen.

Du finder Eventyrsports udvalg af Ecco sko og sandaler både i deres fysiske butikker og i deres webshop på deres hjemmeside.

På hjemmesiden kan du desuden holde øje med nye varer og tilbud- også på Ecco

 

Se gode tilbud fra Ecco her:

Gå sommeren i møde med ecco støvler børn

Ecco sandaler er kongen over dem alle

 

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *