En North Face rygsæk åbner op for nye muligheder

Selv den hårdeste tur bliver lettere med en rygsæk fra North Face (foto eventyrsport.dk)

Selv den hårdeste tur bliver lettere med en rygsæk fra North Face (foto eventyrsport.dk)

En rygsæk bør man ikke sige nej til, hvis man får en tilbudt. Især ikke en North Face rygsæk, både er udstyret med ergonomiske fordele og har en stor rumkapacitet.

North Face er kendte for deres sublime rygsæk. En North Face rygsæk er først og fremmest utrolig behagelig at bære, og så er den tilmed sund og rumlig. Den har mange fordele.

Tænkt på selv den mindste detalje

For det første er en North Face rygsæk det, som mange vælger, når der skal opleves noget udenfor. Den er super behagelig at bære i lang tid. Der er nemlig puder af skum ved ryggen, der giver lidt edge, når man skal bære den i længere tid.

Derudover er remmene ved skuldrene også justerbare og behagelige at have omkring sig. Den største fordel med en North Face rygsæk er dog næsten dens rumlighed og kapacitet. Der findes selvfølgelig forskellige slags rygsække. Men på hvad der ligner lidt plads, har North Face udnyttet rygsækkens funktioner til fulde. Med en smart lynlås lukker og åbner man op for tasken. Lynlåsen er til både for sikkerhed og komfort. Den er nemt lyne op og ned.

Kort sagt kan man sige, at North Face har tænkt på funktionalitet ned til den mindste detalje, hvilket lynlåsen også vidner om.

North face for komfort og rumlighed

Det hænger godt sammen med, at North Faces politik er komfort og funktionalitet frem for alt. Med en North Face rygsæk er der virkelig komfort, og det kan mærkes. Man tror næsten, det er løgn. Men man kan komme langt i løbet af dagen med en North Face rygsæk på ryggen.

Hvis man er ude og vandre, kan det klart anbefales, at man benytter en North Face rygsæk.

Der er plads til udstyr, gear og tøj. Man vil nemt kunne tage et par dage derude med en North Face rygsæk med på slæb. Den føles som sagt heller ikke så tung, da den er komfortabel som intet andet.

Få mere information om North Face:

North Face jakke – lækker kvalitetsjakke til kolde tider

Gå til North Face egen hjemmeside her

Share
Tagged with:
 

2 Comments

  1. […] En North Face rygsæk åbner op for nye muligheder […]

  2. […] En North Face rygsæk åbner op for nye muligheder […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *