En sort kjole slanker

En sort kjole er perfekt til den tidlige sommer før du får strammet op (foto gundtoft.dk)

En sort kjole er perfekt til den tidlige sommer før du får strammet op (foto gundtoft.dk)

Sort er ikke bare hamrende moderne. Sidste år blev sort kåret til sommerens farve på danske festivaler, hvor festivalgæster iførte sig sorte sommerkjoler, buksedragter, tasker og briller, og sort vil uden tvivl igen denne sommer være et hit i landets garderober. Sort er nemlig tidløst og stilet.

Hvor lys skaber rum og plads, så virker mørke objekter mindre for øjet. Et glimrende eksempel kan være rum. Et lyst rum virker stort, mens et rum med mørke vægge bliver klemt og småt. På samme måde vil sort tøj slanke. Du vil synes mindre.

Her i sommerens spæde start kommer vi alle blege og trætte ud i solen. Her kan det være et stort no-go at iklæde sig helt hvidt tøj, fordi du i denne beklædning vil fremstå ekstra bleg. Tag hellere mørkere tøj på, og gem det lyse til senere på sommeren eller i de sene aftener, hvor solen ikke vil gennemlyse dig.

Sort kjole – vælg den rette

Hvor kjolerne i de seneste år har skullet være korte og oversized, så er kjolerne i år blevet længere. De må gerne gå til midt skinnebenene eller fødderne, og hvor de førhen var brede og skæve, så er de i år slanke og smalle. Det er helt optimalt, hvis du vil fremstå højere eller have længere ben og virke slank.

Hvis den sorte smalle kjole bliver for varm, så kan de kortere og løsere heldigvis sagtens stadig gå an, og alle de sorte kjoler er grundet deres enkelthed glimrende både til fest og arbejde.

Køb en sort kjole her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?category=kjoler&section=dametoj

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *