1 Anmeldelser SKU: w1014

El-Air-Komprimering Ben Massageapparat Ben Wraps Massageapparat Værktøj til Fods Ankler Kalv Hjem Massage-Maskine Fremme Blod Circulatio

På lager


El-Air-Komprimering Ben Massageapparat Ben Wraps Massageapparat Værktøj til Fods Ankler Kalv Hjem Massage-Maskine Fremme Blodcirkulationen Lindre Smerter, Træthed

Funktioner

1. Let at bruge, bare slip det på hvert ben og lår, skal du aktivere dem med handy el-controller ved at trykke på power-knappen, fri til at justere massage intensitet niveauer til din egen komfort, og få klar til at nyde det enten sidder på en stol eller liggende på sofaen.

2. Med preset program, der kan puste og deflatere automatisk for beroligende kompression massage til at slappe af muskelspændinger og fremmer blodcirkulationen, som effektivt kan lindre smerter og træthed i benene.

3. En størrelse passer alle, hurtig til at løslade hook og loop fastener type stropper kan give mulighed for en bred kompatibilitet med forskellige ben størrelser og perfekt tilpassede iført pasform.

4. Ben støvler massager og lår massager kan bruges sammen eller hver for sig, kan du forbinde alle rør for at massageapparatet stik leddene til at bruge sammen, samtidig med at afbryde rør og stramme den del, som du foretrækker at bruge individuelt til den massager-stik leddene, er en praktisk og fleksibel.

Specifikationer

Materiale: PVC - + ABS

Farve: Som Vist På Billedet

Stik Type: US-Stik/EU Stik(Valgfrit)

Strømforsyning: 4* AA Alkaline-Batteri(Batterier er IKKE Inkluderet)/AC 120V 60Hz 6.5 W Adapter(US-Stik)/AC 230V 50Hz 45mA(EU Stik)

Størrelse: Som Vist På Billedet

Bemærk:

Lad nogle afvigelser på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod det, før du køber det.

Farven på den faktiske vare kan variere lidt fra billederne på grund af forskellige edb-skærme og display indstillinger.

Tak for din forståelse!

Forsigtig:

- Du må IKKE vaske det massageapparat i vaskemaskine.Vær forsigtigt at tørre det af med en våd klud for at fjerne snavs og støv på overfladen.

- Dette er IKKE medicinsk udstyr.Stærkt anbefales, at du konsultere din læge før brug, hvis du er i øjeblikket i gang med medicinsk behandling.

Pakke Inkluderet:

2* Ben Støvler Massagers for den Lavere Ben

2* Låret Massagers for det Øverste Ben

1* Håndholdt Controller

1 Sæt Tilslutning af Rør

1* 6 V AC/DC-Adapter

1* Brugervejledning

kr251.38 kr386.70

Del

Maskinen De Massage, Komprimere Massage, Elektrisk Fod-massageapparat, Eletric Massage Pude, Apparatet Pressoterapi, Personlige Elektriske Massageapparat, Ottple Elektriske Hovedbund Massageapparat, Pneumatisk Kalv Massageapparat, Air Kompression Ben Massager-massage, 220v Kompressor.

Stik Type OS Plug-EU-Stik(Valgfrit)
Mærke DearBeauty
farve As Picture Shown
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse Ben
Materiale PVC + ABS
Søg