2 Anmeldelser SKU: w10466

Metal Multi Servo Tester CCPM Servo Sammenhæng Master Motor Tester ESC Checker For RC Fly, Bil, Båd RC-Model Tilbehør

På lager


Metal Multi Servo Tester CCPM Servo Sammenhæng Master Motor Tester ESC Checker For RC Fly, Bil, Båd RC-Model Tilbehør

Funktioner: Det er lavet af høj kvalitet aluminium, med anodisering, som er holdbar, sikker og pålidelig.Det kan teste analoge og digitale servoer samt kontrol ESC.Test af tre servoer samtidig om, at de er synkroniseret eller ikke, at denne funktion er primært til CCPM tilstand.Med 3 modes at teste servo eller ESC.Manuel funktion: drej knappen for at få vist servo reaktion hastighed.Neutral tilstand: at gøre servo gå tilbage til det neutrale punkt.Automatisk "visker" - funktion: gør det servo sving på den største vinkel.Det kan oprette forbindelse 1-3 servoer samtidig til at teste synkroniseringen og konsistens.Det kan også oprette forbindelse 1-3 ESC for at teste og sammenligne deres reaktionstid hhv.Kan tilslutte 3 servoer i CCPM helikoptere til at justere helikoptere og vælg servoer som neutral position og synkronisering funktioner.Kan også tilslutte servo af fly, og du kan installere styring-kasse og justere rc fly ved hjælp neutral tilstand.

Specifikation:

Materiale: Metal

Farve: Vist Som Billeder

Input Spænding: DC 4.8-6V

Størrelse: Ca. 48 * 42 * 17mm / 1.89 * 1.65 * 0.67 tommer

Vægt: 28g

Type: RC Model Del & Acces

Pakke Liste:

1 * Servo Tester

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.labournet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

kr43.90 kr54.20

Del

Rc Servo Saver, Fpv System, Børsteløs Digital Servo, Rc Servo, Kingmax Servo, Børsteløs Tester, Rc Servo Tester, Mayatech, Torx T30, 5g Micro Servo.

Af Forbrugsstoffer Værktøjer
Vægt 28g
For Køretøj Type Helikoptere
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Andre
Mærke YOSOO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Fire-hjulstræk Egenskaber Assemblage
Input spænding DC 4.8-6V
Model-Nummer servo tester
Størrelse 48 * 42 * 17mm
Certificering INGEN
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Type RC MODEL DEL
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Andre
RC Reservedele & Accs Servoer
Materiale Metal
Søg