0 Anmeldelser SKU: w1059

Klar Protector Bruser Mat Desktop-Pad PVC-Studerende Skriftligt Pad Glat Mus Mat Gennemsigtig Vandtæt Bordplade Pad Stort Skrivebord Mat

På lager


Funktioner:

* Komfortabel og Lav Profil - Let præget øverste overflade gør det let at musen bevægelse med et behageligt skriftligt overfladen. * Måtten har ergonomisk lav-profil design for at reducere håndled stamme. * Glat Overflade - Begge sider er lavet af flad og glat PVC, føles fantastisk behagelig hvilestilling for dine hænder, mens du skriver, skrive tastatur eller ved hjælp af computer mus på den. * Transparent - Ideel til brug, hvor skrivebord eller mod overfladen skal"vises"afdækket, jeg.e.Banker, sparekasser, Offentlige kontorer, etc.Ideel til at holde noter, beskeder, etc tæt ved hånden. * Anti-Slip Bruser Pad - Specielt anti-slip tekstureret, som giver dig mulighed for at få en smidig og stabil ved hjælp af erfaring, når du bruger puden.Med vores fremragende PVC musemåtte på det, musemåtte vil ikke glider rundt. * Meget udbredt - Stort skrivebord musemåtte er en stor organizer til at holde dine skriveborde rene, ideelle til kontorborde, studerende skriveborde, spiseborde mv.

Tips:

Om Abravemi :

Vi er et hold, der er fuld af energisk og passion for at prøve vores bedste for at gøre vores kunder tilfredse med hvert produkt, de har modtaget fra os.Vi er dedikeret i at yde kunder i hele verden med store, pålidelige samt overkommelige produkter, der er relateret til office bruser puder og kæledyr leverancer.Vigtigst af alt, vi gør det med passion og følelse af ansvar.HVAD VI GØR Abravemi er dedikeret til at give 100% kunde tilfredsstillende og mere egnet produkt til at opfylde forskellige kunders krav.HVAD HÅBER VI, Abravemi har specialiseret sig i at levere alt, hvad i skal bruge i kontorartikler og kæledyr leverancer.Gøre menneskers liv mere komfort.

kr288.17

Del

Mat Mus, Warmilo, Spil Mouse Pad, Musemåtte, Kawaii Musemåtte, Genshin Musemåtte, Deadpool Musemåtte, Komiske Musemåtte, Ramme Naruto, Musemåtte Xxl.

Stil Strålingsbeskyttelse
Model-Nummer APCT
Features2 Runde kanter
Materiale PVC
Produkter Status Lager
Pakke Ja
Features1 Skridsikkert og Vandtæt
Mærke Abravemi
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktioner Office til Hjemmet Bruser
Søg