2 Anmeldelser SKU: w124

Monkey Balance Pædagogiske Matematik Spil for Børn at Lære at Tælle Numre og Grundlæggende Matematik, 65 Stykke STÆNGEL Læring Legetøj

På lager


Monkey Balance Pædagogiske Matematik Spil for Børn at Tælle Numre og Grundlæggende Matematik

Funktioner:

100% helt nye og høj kvalitet

★COOL MATEMATIK SPIL: Dette spil lærer grundlæggende tælle og begyndelsen matematiske færdigheder og fremmer fastholdelse gennem stimulering af multi-niveau, matematik spil.

★INTERAKTIV LÆRING: Monkey Balance er perfekt til børn fra 3 år og op, og er det ideelle værktøj i undervisningen for forældre, familie, lærere og søger at fremme og styrke multi-dimensional learning i hjemmet, skolen, børnehaven, og under vejledning sessioner.

★NEM opsætning + INSTRUKTIONER: Monkey Balance har alt, hvad børn og familier har brug for at begynde at spille og have timer i matematik og tælle det sjovt!Denne STAMME spillet er let at samle og let at lære—så børn og familier kan begynde at spille med det samme.

★KID + FAMILIE SJOV: Denne 65-stykke toy sæt indeholder: 19 aber, tallene 1-10, 30 dobbelt-sidet kort, monkey skala, base, 2 skala pander.

★ENGAGERENDE + UDDANNELSESMÆSSIGE SPILLE: Få børn og unge børn på optælling og matematik fast track!Monkey Balance, forbedrer hukommelsen, opfordrer interaktive spille, og hjælper med at udvikle finmotorik.Sød grafik og farverige design er iøjnefaldende for hele familien!Monkey Balance gør også en stor gave for unge piger, drenge og familier!

ADVARSEL:Dette legetøj er ikke egnet for børn under tre år på grund af små dele.

Farve: se billederne

Materiale:plastik

Salg Måde : Detail, Wholesal,Drop Shipping

størrelse: One size

Længde: 34cm (13.38 i)

Bredde: 10cm (3.94 in)

Højde: 17cm (6.69 in)

Mængde: 1 sæt

Bemærk:

Hvis du har store mængder (over 50 dollars), er du velkommen til at kontakte mig, vil jeg give dig den bedste rabat, tak!

Størrelse ved Manuel Måling, kan der være et 0 til 2 cm fejl, hører til den normale fænomen.

Og på grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 x Abe Balance Pædagogiske Matematik Spil

kr97.92 kr119.44

Del

Monkey Skala, Magnet Montessori, Abacus Tælle Ramme, Matematik-skala, Uddannelses-sportsudstyr, Balance Skuffe, Abe Spil Balance, Børn Matematik, øvelse Plade, Learn Math.

Køn Unisex
Funktioner Pædagogisk
Aldersgruppe > 3 år
Model-Nummer Byggesten
Certificering INGEN
Materiale Plast
Advarsel NO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke OOTDTY
Størrelse 34x10x17cm
Søg