1 Anmeldelser SKU: w1259

RY-RELAA kvinder sneakers luksus sko kvinder 2020 forår, nye stil Ægte Læder, hvide sneakers ins kvinder platform sko

På lager


RY-RELAA : Hvorfor vælge ægte læder sko:

1) Ægte læder sko åndbar, det er nyttigt for ben, fødder ikke svede, ikke lugte; polyurethan sko ikke trække vejret, henholdsvis fødder i sådanne sko sved, som er skadelige for sundheden.

2) Sko af ægte læder af højere kvalitet, mere slid-resistente, henholdsvis, disse sko kan bæres i mere end 3 år.Det hjælper med at spare dine penge.Sko lavet af polyurethan hurtigt kommer i forfald, skal udskiftes efter 1 eller 1,5 år.I overensstemmelse hermed, du bruger flere penge.

3) Sko lavet af ægte læder af høj kvalitet - giver dig mulighed for at føle sig trygge, må ikke være genert om dine sko.

4) Køb af sko lavet af ægte læder, med at beskytte miljøet, for at udtrykke deres sociale position; polyurethan, tværtimod, er et syntetisk materiale, der ikke nedbrydes i naturen, hvilket er meget skadeligt for miljøet.

Hvorfor vælge vores butik:

en).God kvalitet sko, godt håndværk, alle sømme er flade, sko er godt syet, vi bruger materialer af høj kvalitet (høj kvalitet i ægte læder);

2).God stil og ergonomisk form af sko;

3).Vi har et godt ry, vi har en ansvarlig fremgangsmåde til fremstilling af sko og vedligeholdelse, vi er ikke snydes kunder.

kr422.32 kr844.64

Del

Lynx Vedhæng, Platform Sko Kvinder, Luksus-sneaker Kvinder, Karry Chunck, Chunck 12mm, Lynx Toy, Sko Kvinder, Kat Lynx, Kvinder Chuck, Sneaker Kvinder.

Indersål Materiale Svinelæder
Mode Element Syning
Lining Materiale Ægte Læder
Foring-Ægte Læder Type Svinelæder
Mønster Type Solid
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lukning Type Lace-Up
Sæson Forår/Efterår
Model-Nummer RX0020198
Mærke ry-relaa
Øvre-Ægte Læder Type Ko Læder
Øvre Materiale Ægte Læder
Hæl Højde Høj (5cm-8cm)
Søg