1 Anmeldelser SKU: w1267

7 inch 8 Pins touch screen panel Digitizer Linse til Avalon

På lager


Bemærk: det er nemt at glasskår produkter, tak for at åbne pakken, for at kontrollere at kvittere for pakken, hvis den allerede er blevet beskadiget, skal du nægte at underskrive for det, hvis du kvittere for pakken med succes, vil du være standard produkter komplet, beskadiget i de senere dage, jeg ikke tager ansvar, tak

Bedes du skrive dit fulde navn på "modtager", det vil praktisk kontakt, vil hjælpe dig med kvittering for så hurtigt som muligt, tak.

Bemærk, at dit lands skikke-afdelingen kan gennemføre ansvar eller salg skat, tak

7) Leveringstid:

UPS:2-5 dage

DHL:3-7 dage

fedex:3-7 dage

EMS:7-15 dage

Hong Kong air mail:15-30 dage

kina post air mail:15-35days

8) Hvis din adresse er fedex, DHL eller UPS fjerntliggende område.fortæl os, før du betale for det,shipping cost er forskellige.

Dette er en original touch skærm billeder nedenfor.Tak for din check

Bemærk, at dit lands skikke-afdelingen kan gennemføre ansvar eller salg skat, tak

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer.særlige årsagen til gengæld, og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.labournet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

kr48.99

Del

5s Aluminium, 180sx, Aluminium Metal, Stof Usb, Anime Taske Til Samsung Galaxy Plus S10, 200sx S13, Toyota Avalon, Sr20det, Sort Kløver Tilfælde Samsung, Mini S9.

Specielle Funktioner Touch-Skærm
Din En Din
Out Power 5 W
Opløsning 1280*780
For Køretøj, Der Mærker/Modeller TOYOTA
TF/Micro SD-Slot 0
RAM 0
Materiale Type Glas
Spænding 5V
Særlig Funktion Støtte Can-Bus
Model Navn Digitizer Linse panel til Avalon
Placering Bil-Konsol
Toyota Model avalon
ROM 0
Digital Media Format CD
Mærke RSMONG
Interface 8 Pins
Item Størrelse 7 tomme
Skærm Størrelse 7"
Avalon-År 2015
Element Vægt 20g
OSD Sprog engelsk
Max Ekstern Hukommelse 0
Søg