3 Anmeldelser SKU: w1298

F11301T Miller klemme Fiber stripping tang F11301T FIS Tri-Hullers Fiber Optic Stripper Miller Wire stripper Gratis fragt

På lager


F11301T Miller klemme Fiber stripping tang F11301T FIS Tri-Hullers Fiber Optic Stripper Miller Wire stripper Gratis forsendelse, jeg kan forsikre dig, at kvaliteten af vores produkter for at sikre, at vi giver dig den bedste service for at sikre den hurtigste levering, mest sikre måde at levere varen til dine hænder!Hvis du har spørgsmål efter at have modtaget produktet, eller har problemer med kvaliteten, er du ikke i panik, du er velkommen til at indsende tvister, bedes du kontakte vores kundeservice, vil vi give dig den mest tilfredsstillende svar!Happy shopping, mange tak

Produkt-Attributter Mærke: FIS Model: F11301T Karakteristisk: Fuld længde: 148 mm, Når det anvendes og ikke har brug for at justere blænden, den mest hurtige stripping Særlige danner cutter fræsning, præcision blænde, som ikke gør ondt fiber stripping Særligt.Tre segmenteret stripping design, optisk fiber linjer, 250um, stripping 600-900um 125um tre specifikationer størrelse produktoversigt - FIS tre fiber belagt lag stripping tang - 125 m for stripping fiber 250 m belægning og hale hud Åbne hul i toppen af 1.98 mm kan anvendes til afisolering af fiber ydre kappe - - type m og 140 - V - åbning kan bruges til at fratage 250 m belagt lag af 125 m fiber - produktion-anlægget, behøver ikke at justere, vil ikke skade optisk fiber - alle skærende overflader har præcise mekaniske tolerancer, for at sikre et rent og velfungerende.Ifølge håndtag ergonomiske design, komfort greb og når den ikke er i brug, kan den låses i lukket tilstand - Længde: 148 mm, vægt: 100g Billede

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Hvis du ikke kan kassen gang umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8.Leveringstid:

Hvis din fragt vejer op til 20 kg eller derover, eller har du brug for større mængder, kontakt os eller mail til os, vil vi give dig nye emballage-specifikationer, så prøv vores bedste for at spare nogle omkostninger til transport for dig, og så, at det produkt, pris, der kan være til nogen fordel for dig!

Vi er en stor fremstillingsvirksomhed grupper i Kina, vi sælger gennem Alibaba, der er eneste formål ,det er bedre at fremme vores produkter,er alle vores virksomhed, produkter, der leveres direkte fra fabrikken, så kontakt os , håber at etablere langsigtede venlige og gensidige samarbejde mellem hinanden !

Vi leverer 6-12 måneder garanti.Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.Elementer, der returneres efter 15 dage for levering er kun berettiget til reparation.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.Når du køber, betyder det, at køber har givet stiltiende samtykke til politik.Hvis yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os, vi vil arbejde med dig for at nå win-win.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr65.48 kr93.50

Del

Is300h Lexus, Optisk Ledning, FIBER, Auto Panel Værktøj, Mac Miller Plakat, Catsuit, Optisk Stripper, Fiberoptiske Stripper, Fiber Miller, Fiberoptiske Striper.

Mærke ZHWCOMM
Bruger fiber pigtail Cable
Anvendelse stripper
Oprindelsessted Kina
Model-Nummer Miller Wire stripper
Mængde 1STK
Søg