0 Anmeldelser SKU: w1301

Halskæde Kvindelige Fashioncrystal Genoprette Gamle Nøglebenet Choker Europa Og Usa Overdrevet Temperament Halskæde

På lager


Beskrivelse:

Som vist i figur, Alle produkter er skudt i naturligt lys.Hvad du ser, er en reel chance for, Men for en række årsager, herunder forskellige skærme, Den farve, du ser på billedet kan være lidt forskellige fra det faktiske billede, Vær den genstand, som kriterium.Varm Tip: Dette Produkt Prisen Inkluderer Ikke Gaveæske, Hvis Du Har Brug For Den Gaveæske, Bedes Du Kontakte Kundeservice, Tak!

1. Alle de billeder af vores virksomhed er 100% ægte objekter.Men på grund af lys -, Vinkel-og display under optagelse, farven på de billeder, du ser, kan være forskellige fra det virkelige objekter. 2: alle produkter, der er manuel måling, på grund af den ujævne produkt bump, måling værktøjer er forskellige, er det nødvendigt at have en lille fejl, håber også du baby tilgive mig, mua! 3: Hvis der er problemer, bedes du kontakte kunden for konsultation og behandling i tide, skal du vælge den rækkefølge, i henhold til det billede, tak!Kærester er de bedste gaver til venner og familie Bestil venligst ifølge picture style.Hvis du ikke forstår, bedes du kontakte customer service!

kr73.57

Del

Gryde øreringe, Cool Boxer Kvinde, Kostumer Sex Store, Gryde Chandal, Klemmer Væggen Træ, Cool Kæde Bukser, Gryde Bål, Cosume Halloween, Citroen Logo Hdi.

Kæde Type INGEN
Lejlighed Party
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Halskæder
Køn KVINDER
Stil Classic
Bøde eller Mode Mode
Metaller Type Tibetansk sølv
Materiale Rhinestone
Form\mønster RUNDE
Halskæde Type Chokers Halskæder
Søg