3 Anmeldelser SKU: w1416

Fotografisk Belysning Dæmpbar LED Lys Ring Foto Studio Telefon Ring Lampe Fotografering Til Youtube Makeup Selfie Med Stativ

På lager


Funktioner:

Mobiltelefon selfie anker fyld lys vibrato levende lys

Særlige LED SMD design, let og transportabel.Konstant strøm drev, lavt effekttab.

Det er almindeligt anvendt til lys udendørs foto, lys fylde i hjemmet, portræt, mode, bryllup, kunst, fotografi til reklame, video optagelse, osv.

Dæmpbar 10" LED SMD aura, justerbar rækkevidde 1% -100%

Specifikationer:

Lyskilde: 180

Farve temperatur: 2700K-5500K

Lumen: 2000LM

Effekt: 15W

Farvegengivelsesindeks ≧95RA

Ekstern strømforsyning: mobile power

Lys vinkel: 120°

Strømforsyning indgangsspænding: AC85-265V

Stativ farve : kun sort (Stativ udtrækkelig)

Triod Størrelse: Max Højde: 110cm Min Højde: 43cm

160 cm Min. Højde: 56cm

Dæmpning interval: 1%-100%

Pakke, Herunder : (Afgøre tilbehør er baseret på køb)

Note 1:i Henhold til produkt ejendom kort du har bestilt, bedes du henvise til den medfølgende tilbehør i billedet.Fordi prisen er anderledes, tilbehør vil stige eller falde.Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade en besked, tak.

1xLED SMD Ring Fyld Lys (26cm*26cm)

1x USB-Stik

1x Stativ

1xPhone klip

Ikke :du Bedes tage produktet ejendom kortet som standard

Skærm:

Vi foto af vores professionelle fotografer, der tager sigte på at betjene dig bedst ægte fotos.Det element, som du modtager, er den samme som billeder, men vær venlig at tillade aberration.Hvis du er interesseret i vores produkt, og ønsker at købe, placere en ordre, derefter fuldføre betaling.

Forsendelse:

1. Worldwide Shipping , for At reducere dine udgifter, hver vare vil blive sendt med tracking NR. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Returnering/Refusion:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Shipping gebyrer, der er afholdt ved returnering af varer afholdes af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit indlæg.

Feedback:

Som din feedback er virkelig vigtigt for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse problemerne.Tak for din forståelse!

kr147.09 kr245.19

Del

Dmx Winch, Andoer Officielle, Profesional Foto Lys, Kid Mic, Lampe Ring, Styke Led Lys, Ring Pendel Lamper, Selphy Ring Lys, Kit Foto Studio, Fotos Studio.

Dæmpning udvalg 1%-100%
Pakke Ja
Plug standard US-Stik
Farve Temperatur 2700K-5500K
Bruger hjem, portræt, mode, bryllup, kunst, fotografi til reklame, video
Udgangseffekt 15W
Mærke YKMZGO
Lumen 2000lm
ekstern strømforsyning mobile power
Lys Vinkel 120
Lys Kilde 180
Strømforsyning Input-Spænding AC85-265V
Søg