2 Anmeldelser SKU: w1428

Leveton s 300 tabletter. Naturlige vitamin-mineral-kompleks, med henblik på tilpasning til den øgede fysiske og psykiske belastninger

På lager


LEVITON AFSNIT

Naturlige vitamin-mineral-kompleks, som fremmer tilpasning af kroppen til øget fysisk og psykisk stress. -Toner op i det centrale nervesystem; -Normaliserer de funktioner, det endokrine system; -Øger kroppens udholdenhed, stress, modstand; -Understøtter immunsystemet; -Fjerner erektil dysfunktion som følge af Overspænding og перетренированности; -Fremmer forbrændingen af fedt indskud under aktiv fysisk aktivitet (fra 1 til 3 cm i taljen per måned) og et sæt af muskelmasse (fra 1 til 3 kg per måned); -Det bruges som en supplerende kilde til exteron, inulin, vitaminer, mineraler, proteiner og aminosyrer; -Bidrager til at øge niveauet af testosteron og magt indikatorer i kombination med fysiske belastninger; -Øger effektiviteten af BCAA, kreatin, protein-med fælles ansøgning-på grund af den revitalisering af protein syntese processer i musklerne.

Leveton s-Secret of aktivitet, stærke muskler og seksuel levetid

SOM eksperter offentliggjort en rapport, der siger, at den menneskelige sundhed på 50-55%, afhænger på den måde af liv.Og det er ikke kun uddannelse, men også rationelt, at der er en afbalanceret ernæring.Men kvaliteten af produkter, deres vitamin-mineral værdi i dag, er støt faldende.Leveton p giver en mulighed for at få alle de nødvendige stoffer og forbedre effektiviteten i alle områder af livet.

Karakteristika af komponenter af lægemidlet "Leveton p":

Levesea сафлоровидная har en styrkelse og toning effekt, øger kroppens modstandskraft over for negative faktorer og fysisk stress.Forbedrer seksuel funktion og stofskiftet, stimulerer produktionen af hormoner.Bee ben omfatter 20 udskiftelig og uundværlige aminosyrer, 28 makro-og mikronæringsstoffer, indeholder store mængder kalium, jern, kobber, kobolt, calcium, fosfor, klor, magnesium, zink, Krom, vanadium, mangan og selen.Hjælper med at genoprette efter den fysiske stress.Bremser ældning.C-Vitamin er involveret i produktionen af de fleste hormoner (herunder adrenalin, serotonin, testosteron og østrogen), styrker den beskyttende systemer i kroppen, fremmer produktionen af kollagen.Vitamin E fremmer udrensning og foryngelse af kroppen, reducerer blodets evne til at størkne, hvilket forhindrer tilstopning af blodkar, forbedrer blodcirkulationen i væv og organer, toner op muskler, fjerner kramper, fremskynder muskel regenerering.

Forskelle fra lignende stoffer:

Ikke har de bivirkninger, der er karakteristiske for steroid hormoner (impotens, alvorlige ændringer i det centrale nervesystem); Det stof er ikke-giftige, ikke et lægemiddel og doping agent og indeholder i en biologisk absorberet form hele komplekset af sporstoffer, aminosyrer og vitaminer er nødvendige for atleter i pre-konkurrencedygtige og konkurrencedygtige periode; Leveton s øger effektiviteten af BCAA, kreatin, protein-med fælles ansøgning-på grund af den revitalisering af protein syntese processer i musklerne.

Anbefalet:

-Under intensiv fysisk aktivitet og regelmæssig sport; -Når immunitet og arbejdsevne er nedsat, samt den følelse af konstant træthed. -Når overtræt, hyppig hovedpine og stress; -I årstidens abnormiteter og når det begrænset indtag af næringsstoffer.

Sammensætning af det stof Leveton s:

-Root og root leusea сафлоровидной (50 mg), -Bee ben (100 mg), -C-Vitamin (30 mg), -Vitamin E (3 mg). -Ekstra Dele: lactose, calciumstearat, titandioxid, метилцеллюлоза.

Kontraindikationer:

Graviditet, amning, individuel intolerance af produktets komponenter, øget nervøs, excitation, søvnløshed, forhøjet blodtryk, En overtrædelse af hjertet aktivitet, udtrykt атеросклероз, allergiske sygdomme, receptionen i aften.Før brug, anbefales det at konsultere en læge.Mængden af laktose er inkluderet i tabletter, som en ekstra stof, ikke har en negativ effekt på personer med diabetes mellitus, og som lider af laktose-intolerance.

Anbefalinger om accept:

Voksne er 1 tablet 2 gange om dagen i forbindelse med måltider i morgen. Курс-3-4 uger.Den bedste måde at komme ind i sproget.For atleter i den præ-konkurrence periode: 1. uge: 2 borde.Leveton p + 1-tabel.Elton p 3 gange om dagen. 2nd uge: 2 borde. "Elton s" + 1 bord.Leveton p 3 gange om dagen. 3. uge: 2 borde.Leveton p + 2 borde. "Elton p" 2 gange om dagen. 4th uge: 2 borde.Leveton p + 1-tabel.Elton p 3 gange om dagen.Er ikke medicin!

Programmet "Den Hemmelige Mænds Sundhed"

For at styrke hjertemusklen og øge niveauet af testosteron, "Leveton p"/"Elton s" 1-tabel. 2 gange om dagen i morgen i løbet af måltidet.For at forbedre mikrocirkulationen af blod "memo-wit" + "cardiotone".Sammen, 2 borde.Hver af dem 3 gange om dagen, efter at have spist. "Ivan-te P" ("prostata aktiv") for 2 borde. 3 gange om dagen, for 15-30 minutter Til mad. "Apitonus p" på 2 borde. 3 gange på en dag, i morgen, under måltidet. "Eromax", i fødevarer, i henhold til skema: de første 3 dage-1 tabel.Frokost eller eftermiddags mad.Se dit hjerte.Hvis der er en effekt, og med et hjerte, det er normalt at tage og fortsætte i henhold til en sådan ordning.Hvis der ikke er nogen mærkbar effekt, men med hjertet, at alle er godt de næste 3 dage på 2 borde.: Til Frokost 1 tabel.Og 1 bord.I eftermiddag.Hvis der er en effekt, og med et hjerte, alt er fint-tage og fortsætte i henhold til en sådan ordning.Hvis der ikke er nogen mærkbar effekt-de næste 3 dage 3 borde.I eftermiddag og yderligere i henhold til denne ordning.Men pas på dit hjerte!

Program for uddannelse af sportsfolk til konkurrencer "styrke.Udholdenhed. "Hastighed"

1st uge: 2 borde.Levetona p + 1-tabel. "Elton p" 3 gange om dagen. 2nd uge: 2 borde. "Elton s" + 1 bord.Levetona p 3 gange om dagen. 3. uge: 2 borde. "Levetona s" + 2 borde. "Elton p" 2 gange om dagen. 4th uge: 2 borde.Levetona p + 1-tabel. "Elton p" 3 gange om dagen.

kr155.06 kr172.29

Del

P S, Bytes Gratis, Ni-ti, Platinum V4, I P, Mi 5 P, 480 8gb, Evo 6 Front, Honda 500 S, 3200 Ram.

Certificering ce
Mærke Секреты Долголетия
Holdbarhed 2G
Tillægsgebyr Enhed Flasker
Navn På Afdeling Midaldrende
Emballage Flaske
Køn Unisex
Oprindelse RUC(Oprindelse)
Vægt 200g
Søg