1 Anmeldelser SKU: w19492

Pet Bærepose Hamster At Rejse Taske Hamster Transportøren Åndbar Skulderrem Udendørs Bærbare Tasker Små Dyr Forsyninger

På lager


Pet Bærepose Hamster At Rejse Taske Hamster Transportøren Åndbar Skulderrem Udendørs Bærbare Tasker Små Dyr Forsyninger

Specifikationer:

Materiale: Skind Farve: Pink Grå

Størrelse: 17x12x11cm Bemærk: 1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak! 2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.labournet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr42.43 kr65.30

Del

Hamster Dør Rygsæk, Metal Hamster Luftfartsselskab, Artka, Babi Luftfartsselskab, Transportøren Tag, Katte Lille Beholder, Pindsvin Tilbehør Personer, Taske Med Pindsvin, Hamster Toy, Hamster Fødevarer Dyr.

Multifunktions - Pet Bærepose
Oprindelse KN(Oprindelse)
Hunde Til Lille Hund
Materiale Fleece
taske Små Dyr
farve Grå Pink
Funktion Små Dyr Luftfartsselskaber
Kæledyr Forsyninger Offentlig Taske
Model-Nummer 001
SKU PC19A551
Pet Bærepose Hund, Kat Slynge Taske
Størrelse 17*12*11cm
Kanvas Rygsæk til Hund, Kat
Søg