3 Anmeldelser SKU: w205

Hot salg Herre Sexet Bomuld Casual Tank Top Mænd Ærmeløse Toppe Bodybuilding Undershirts Gay mens Low Cut Mode Løs veste-Sæt

På lager


Item Condtion:100% Brand Nye

Manuel måling, på grund af forskellige individuelle teknikker, 2-4cm fejl er normal, og heller ikke kvaliteten problemet.

Bemærk:Da forskellige computere vise farver, differetly, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de ovenstående billeder, Tak for din forståelse.

Kære russiske ven, du behøver at forlade dit fulde navn og adresse i din bestilling, for at undgå den pakke, der ikke kan leveres.

TOPPE

Størrelse M L XL XXL Længde af tøj: 59cm 63cm 66cm 69cm Bust: 31cm 32cm 33cm 34cm Skulder bredde: 37cm 38cm 39cm 40cm Bukser størrelse M L XL XXL Talje: 66-78cm 78-84cm 84-94cm 94-108cm

Vores tese:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

1.Vi er klar over den vigtigste del af vores succes er vores kunde.Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

2.Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov.Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

kr59.23 kr85.84

Del

England, Gay Sexet Bodybuilder, Gay Tank Top, Ringe Hlj, Gay Sex, Gay Top, Santa Sweatshirt, Gay Singlet, ærmegab Tank Top, Farverige Tank Tops Til Mænd.

Model-Nummer NH158732
Stof Type Klædes
Køn MÆND
Mærke HYM HLJ FDH
Hætteklædte No
Materiale Bomuld
Krave O-Hals
Toppe Type Tank Tops
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type toppe
Mønster Type Solid
Stil England-Stil
Søg