1 Anmeldelser SKU: w262

Ouchuangbo intelligent power bil styr night vision kamera vandtæt bred vinkel bagfra vende bane universal type

På lager


Forsendelse

1. Samlede antal Pixel:648*720 pixel

2. Beslutning:600TV linjer

3. Linse Vinkel: 140 grad 1. Billede sensor: farve 8341CMOS

spænding

9DCV—15DCV

Nominel spænding

12DCV

Power omkostninger

Antal 1W

Billede sensor

1/3 CMOS

Samlede Antal Pixel

648*720pixels

Opløsning

600 TVL (Forbedret)

Linse Vinkel

140 grad

Mini lumination

0Lux

Video output

CVBS 1.0 Vpp / 75 ohm

arbejde temperatur

-30℃---+80℃

Foto forklaring

FAQ:

1. SKAT: prisen ikke omfatter den skat, køber skal betale skat .alle parceller, der er omfattet af Told-kontrol for at betale told. *2.Fjerntliggende område : prisen ikke omfatter dhl fjerntliggende område afgift, hvis din plads er fjerntliggende område i dhl, du har brug for til at betale mere 40usd remtoe område opladning , hvis du ikke betaler det, sælger ikke sender det med dhl. *3.Installation: vi foreslår, at kunderne tager produkter til en bil servic butik for at finde en professionel person til at installere det,fordi forkert installation kan demage enheden.hvis du har problemer med enheden,bedes du kontakter os, før åben konflikt,vi vil levere en god løsning for dig,er mest tvist er forårsaget af forkert brug eller installation. *4.Service: ET Års fabriksgaranti(tilbehør, medfølger ikke),kan du bede os om navigation opdatering eller ny firmware, hvis vi får nogen nye.

5.Om Tvisten og Feedback: A. Når du har afsendt pakken, så du kan spore pakken direkte med tracking nummer.B.Alle modeller er blevet grundigt testet før afsendelse, du kan stole på os, og vi vil sende gode produkter.C.Efter modtagelsen af varerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om produktet eller installation, kan du kontakte os med det samme i den rækkefølge, oplysninger, vil vi hjælpe dig med at løse og give dig en god løsning.D.Du må ikke åbne tvisten direkte, ellers vil det blive behandlet med den konflikt håndtering team.Vi kan ikke hjælpe dig med at løse problemet, er du nødt til at vente mere tid til at løse dit problem.E.Hvis du kan lide vores produkter, kan jeg bede om jeres hjælp til at forlade positive tilbagemeldinger og gode billeder til din ordre?Det er en stor opmuntring og støtte for os, og vi vil gøre det bedre og bedre i fremtiden. 6.Gør dette kamera passer til min bil? 1. Det er universal og passer til alle biler. 2. Det er spor, wired. 3. Det er HD 4. Vandtæt, night vision 7.Kan det være afsendt til mit land?

Vi kan skibet elementer 98% lande i verden.hvis dit land kan ot vælg på www.labournet.dk , pls tale til os . 8.Hvor lang tid tager det at nå frem?

Generelt vil vi arrangere forsendelse i 1-2 arbejdsdage, når betalingen er bekræftet, og vi samarbejder med DHL(5-7dage), og EMS (13-20 dage) for leveringstid

HVIS Du Har Nogen Problemer med Vores Produkter,Bedes du Kontakte Med Os, Før Du Give en Tilbagemelding,Vil Vi Give Dig En Tilfreds Løsning!!

Opvarmning!!: Dette produkt skal oplades i bilen ,er det kun 12 Spænding af bilen kan få det til at køre og arbejde !HVIS det er forbundet med computeren, vil gøre det brænde linjer af elementet,kan vi ikke tilbyde refusion af denne situation!Vær opmærksom!

kr109.50 kr116.49

Del

Kamera Car Rear View, Mi Bakkameraet, Toyota Corolla, Omvendt Kamera Trådløse Ios, Huindai Santa Fe, I30, Vendbar Med Fyld, Avto Rear View Camera Wifi, Kamera Bagfra, Enheden Subaru Forester.

Ledning eller Trådløst Wire
Linse Materiale Plast
Længde af Video-Kabel 6M
Mærke Ouchuangbo
Shell Materiale Plast
Element Type Parkeringshjælpen
Hjælpelinjen Ja
Materiale Type ABS
Billede sensoor Farverige Night Vision
Alarm Type Køretøjet Backup-Kameraer
Søg