1 Anmeldelser SKU: w422

Amanda Design Lace Applique Lange Blomster Royal Luksus Bryllup Slør

På lager


Velkommen til vores fabrik.vi lover, at du bruger den bedste kvalitet tekstiler til at gøre din kjole!Høj kvalitet er vores mål!

vores kjole med en underkjole og handsker og slør og så videre, pris lige til kjolen, herunder ikke noget.

1.Model Vis.

Amanda Design Lace Applique Lange Blomster Royal Luksus Bryllup Slør

Op overdelen vi sætte 13-15 pc ' knogler, det er nyttigt for at forme din krop,og der har høj kvalitet bulit-bh.den bh-strop, vi bruger, er bredde, og det er 7cm.så gør kjolen fix godt i din krop.

2. Hvordan til at måle.

1).Stardand Størrelse:

2).Custom made Størrelse:

nedenstående billede kan fortælle dig, hvordan til måling.hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte os.

Udfyld Formularen:(bryllup kjole størrelse)

(1)Buste:__

(2)Talje:__

(3)Hofte:__

(4)Fra Hul Til Gulv gennem buste med sko:__

(5)Skulder til Skulder:__

Hvis kjolen har rem eller ærmet,vi stadig har brug for en anden størrelse:(hvis du ikke ved, hvordan til at måle kontakt os venligst.)

(6)Armseye:__

(7)Bicep:__

(8)Skulder til bryst:__

For at undgå størrelsen problemer,anbefaler vi, at du gør lace up back,hvis du vil lynlås,bedes du måle klart.tak!

3.Farvekort .

dette er satin farve diagram,hvis du brudekjole er ikke lavet af satin,bedes du kontakte os for at bekræfte den farve,tak!

4.Kjole detaljer vis.

Følgende er vores virkelige prøve kjole detaljer vis.vi bruger kun den bedste kvalitet af tekstiler i markedet for at gøre dine kjoler.vi leverer top kvalitet kjoler til bryllup.Hvis du har brug for de særlige krav, kan du kontakte os .Være gratis for os,vil du få den brudekjole som du drømmer om !!

5.Fabrikken Reel Prøve Vis.

100% ægte prøver brudekjole fotos fra vores fabrik!hvis du ønsker at se flere real wedding dress oplysninger,venligst kontakt os.

6.Om vores fabrik.

Vi er en OEM Fabrik,vi har ikke midten forretning.Alle Kjole er direkte Producere og Sende til din hånd.Så den Samme Kvalitet, Men prisen er meget Lav, End wedding dress shop og midten forretningsmand.Vi bruger kun de Bedste Kvalitets perler, stoffer at gøre vores kunders kjoler.Vores princip er:at GØRE DET BEDSTE KJOLE TIL VORES KUNDER !(vi leverer grossister den særlige etiket i brudekjole)

7.Forsendelse og Pakke.

Vi bruger vi stærke stretch plastik pose til at pakke den brudekjole,for over 5 brudekjoler,vi vil bruge karton.(reel prøve brudekjole )

Forskellige Lande har forskellige leveringstider.Normalt sender til Europa og Amerika.det har brug for 3-5 dage af DHL og Fedex.Shipping gebyr er nødvendigt baseret på den kjole på i vægt.hvis UPS er det kun brug for 1-2 dage, men den shipping gebyr er højere end andre måder.

Hvis send til nogle fjerntliggende lande.shipping gebyr vil blive høj, og den tid har brug for ca 5-9 dage med DHL og Fedex.

Når du bestiller kjolen.du kan spørge vores salesgirl om shipping gebyr og forsendelse tid.tak!

8.Feedback Og Retur Politik.

Bemærk venligst: kjolen omfatter ikke accessiory,pris lige til den kjole.

1).Vi forsøger at gøre den bedste kjoler for dig,så giv os gode feedbacks med 5 stjerner, når du får den kjole,tak!

2).Vores aflysninger Politik

-Ordrer der annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

-Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

-Ordrer der annulleres efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

-Når din ordre er blevet afsendt,kan det ikke længere annulleres.

-hvis kjolen ikke har den kvalitet og størrelse,du kan ikke annullere ordren kun fordi kjolen ikke passer dig.håber du kan forstå os,den kjole er skræddersyet.vi kan ikke salg til andre mennesker.

Tilbage til Udskiftning eller Tilbagebetaling

Din tilfredshed er af de fleste importantance og dynamisk til os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer,Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler eller tilbehør,skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand-ubrugte,uvasket,uændret,rene,fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

Om vores kjole

den kjole, hvis du køber vores virkelige prøve kjole, vi kan løfte den samme som på os selv fotos, hvis det er model billede, vi kan ikke gøre sikker på 100% samme, vi bare kopiere den oprindelige, så vi kan ikke kopiere 100% samme, håber du kan forstå.

9.Vores Kunder

Vores brudekjoler sælges til Nordamerika,Sydamerika,Europa,Rusland,Afrika,Asien.vores brand er"amanda novias" .for nylig har vi finde flere og flere leverandør på www.labournet.dk eller anden platform bruge vores brand"amanda novias" at snyde på kunder, så vær forsigtig, når du køber kjole.vi har lige to store på www.labournet.dk, den ene er denne, og den anden er navnet novias wedding dress, med en fabrik.

kr858.37

Del

Wed Slør, Bryllup Hår Slør Lang, Stud Dæk, Sløret, Kort Slør, Brudeslør Elfenben, Bryllup Slør Lang Kort, Long Lace Bryllup Slør, Barn Slør, Bridal Lange Slør.

Størrelse stardand size
Mærke Amanda Chen
Type Skulder Længde Slør
Slør Kant Stil Blonde Kant
Model-Nummer AM132
Produkt Type Brude Slør
Element Type Brude Slør
Navn På Afdeling Voksen
farve Hvid/Elfenben
Technics Applicerede
oprindelsessted Jiangsu, Kina (Hovedlandet)
Materiale Viskose / Polyester
Køn KVINDER
Slør Lag Man-Lag
Søg