0 Anmeldelser SKU: w42

Udviklingen yrelsen Professionel ESP8266 Praktiske WiFi Test Holdbar Indbygget Batteri, Nem at Installere OLED Dispaly Se Programmerbar

På lager


Beskrivelse:

Design: development board er udstyret med en 1,3-tommer OLED, kernen er SH1106, en RGB lys, og en tre-vejs momentan skub kontakten.

Batteridrevet: Det er drevet af en 3,7 V genopladeligt batteri.USB-port kan bruges som et programmerings-port eller en oplader port.

Lille Størrelse: small størrelse er meget praktisk med en rem, og kan bruges til at styre enheden, når som helst, hvor som helst.

Anvendelse: Med denne software, kan du udføre forskellige angreb til at teste WiFi-netværk, kan du også bruge det til at udvikle din egen software.

Se: Det er en ESP8266 development board, men du kan slid det som et smartwatch, mere praktisk.

Test indledning:

1. Tilslut USB-kabel og en computer, skal du åbne den serielle port driver mappe, og installere CH340 driver.Hvis det er blevet installeret og testet før, der er ingen grund til at installere det.

Hvis det ikke kan bruges, kan drevet være for lavt, og skal geninstalleres;

2. Åbne FLASH_DOWNLOAD_TOOLS_V3.6.7 programmering af software og vælg ESP8266

3. Vælg derefter den ESP8266_DEAUTHER.BIN af projektet filen og brænde den til ESP8266 se

Bemærk venligst: ved at udvikle en programmering program for ESP8266 se, den øvre og nedre bestyrelser er nødt til at være tilsluttet kabel, og tænd på afbryderen for at brænde normalt!

Specifikation:

Materiale: PCB

Farve: sort

Størrelse(ca.): 45*38mm/1.77*1.5 tommer(L*b)

Batteri: indbygget genopladeligt batteri

Indikere opladning LED: Rød betyder opladning, off betyder fuld

Package:

1 x pc WiFi development board kit

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

kr142.92 kr219.87

Del

Dstike, Lg Oled-smartwatch, Find Ur Vandtæt, Nodemcu, Oled-smartwatch, Esp8266 Tilfælde Box, Lilygo, Mænd Ser, Hakko Oled, ESP8266.

RAM 128 MB
Mekanisme No
Netværkstilstand INGEN
Bag Kameraet INGEN
Batteriets kapacitet >450mAh
Vandtæt Kvalitet Ikke Vandtæt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering CE
Kompatibilitet Andre
Flere Ringer No
Sprog Andre
GPS No
ROM 128 MB
SIM-Kort til Rådighed No
Mærke Woopower
System INGEN
Type Wearable
Funktion Andre
Søg