3 Anmeldelser SKU: w468

Elektronisk Pet Cat Toy USB-Opladning, Realistisk, Bevægende Dans Vrikke Fisk Legetøj til Hund, Kat Tygge Spille Kat Interaktivt Legetøj

På lager


Bullet Punkter:

1、Elektriske Fisk Cat Toy: Når din kat rører toy, fisk cat toy vil svinge og glød som en rigtig fisk, som tiltrækker din kat til at spille og sparke og bide.

2、Realistisk Fisk Simulation: udseendet af haj vedtager 3D-print-teknologi, som ser meget realistisk, så killingen til at holde sine poter og interagere i realtid, reducere kedsomhed og ensomhed for at gå ud.

3、Premium-Materiale: Lavet af bomuld og kort plys, fisken kommer med blød konsistens, og det vil ikke skade kattens poter.Meget velegnet til at bide, tygge og sparker, sovende.

4、USB-Opladning: lagerkapaciteten er store, så du behøver ikke at oplade ofte.

5、Kan Bruges med Katteurt: Du kan tilføje katteurt til fisk.De fleste katte vil føle dig ophidset og glad, fordi duften af katteurt.

Funktioner:

1. Elektriske Fisk Cat Toy: Når din kat rører toy, fisk cat toy vil svinge og glød som en rigtig fisk, som tiltrækker din kat til at spille og sparke og bide.

2. Realistisk Fisk Simulation: udseendet af haj vedtager 3D-print-teknologi, som ser meget realistisk, så killingen til at holde sine poter og interagere i realtid, reducere kedsomhed og ensomhed for at gå ud.

3. Premium-Materiale: Lavet af bomuld og kort plys, fisken kommer med blød konsistens, og det vil ikke skade kattens poter.Meget velegnet til at bide, tygge og sparker, sovende.

4. USB-Opladning: lagerkapaciteten er store, så du behøver ikke at oplade ofte.

5. Kan Bruges med Katteurt: Du kan tilføje katteurt til fisk.De fleste katte vil føle dig ophidset og glad, fordi duften af katteurt.

Specifikation:

Style: haj (ingen lys), haj (lys)

Størrelse: omkring 30 cm/11.81 tommer

Materiale: bomuld + plys

Funktion: touch-sensing

Opladning: USB

Packing Liste:

Elektriske Fisk*1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

kr22.38 kr30.66

Del

Dancing Legetøj, Strikket Pet Legetøj, EMMA, Kat For Toy, Cat Toy, Elektronisk Fisk Cat Toy, Bånd Kæledyr, Elektronish Cat Toy, Dog, Fisk Spil.

Størrelse about 30cm/11.81inch
Stil haj (ingen lys), haj (lys)
Mærke TAONMEISU
Opladning USB
Materiale bomuld + plys
Legetøj Type Mus & Dyr Legetøj
Er Smart Enhed No
Navn El-haj
Funktion Touch-Sensing
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg