1 Anmeldelser SKU: w508

LED Lys Bar Ledninger Kit 14AWG Tunge 12V On-off-Kontakten Power Relay Blade Sikring til Off Road FØRTE Arbejde Lys Bar

På lager


64507 HOT SALG

Funktioner:

Automotive Relæ: Det er designet til nem kontrol af LED-lys, som også lyser charmerende røde til at dekorere din kærlighed bil.

Sikker Forbindelse: Høj kvalitet og robust ledning, stik er vedtaget for en stabil og sikker forbindelse.Installationen er også meget nemt.

Premium Sele: Dette er en heavy duty ledningsnet med wire gauge 14 AWG, som kan bruges til at forbinde en lys bar inden 300W.

Universal montering: de ledninger, der er kompatibel med alle biler, både og udstyr, som er udstyret med en 12V DC-strømkilde

Beskrivelse:

12 meter harness: 12ft heavy-duty sele, 14-gauge snoet tråd, op til 300W belastning, længden fra relæ til at skifte udvides

Belyst skifte: 3 pin on/off-afbryder med Røde Indikator lyser, når afrette på, nem at tænde eller slukke, lang levetid

Kortslutningsbeskyttelse: power relæ til beskyttelse af sikkerhed.Blade sikringen fungerer som første Linje i forsvaret mod overstrøm og kortslutning

Specifikation:

Spænding: 12V

Nuværende: 40A

Sikring strømstyrke (Ampere): 30A

Vigtigste Wire Kerne: 14AWG

Underordnede Wire Kerne: 18AWG

Dimension (Ca.): 6.56 ft / 2m

Maksimal belastbarhed Kapacitet: 300Wattage

Pakke Inkluderet:

1 X Relæ Switch-Kontrol Ledningsnettet

Bemærkninger:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille afvigelse for måling af data.

kr30.66 kr43.78

Del

Relæ-modul, Oversvømmelse Arbejde Lys 12v, Relæ Din Base, Knap Tåge, Kobbertråd, 5a Sikring Ledning, 12v Bilbatterier Relæ, Heavy Duty Skifte, 5 Relæ 12v, 14awg Wire.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Tirol
Søg