1 Anmeldelser SKU: w527

DCDC LTC3780 automatisk ophævelse spænding sol køretøjet konstant spænding konstant strømforsyning modul super bog type

På lager


Introduktion til synkron berigtigelse teknologi:

Synkron berigtigelse er en ny teknologi, der bruger en dedikeret power MOSFET med meget lav on-modstand til at erstatte den ensretter diode til at reducere berigtigelse tab.Det øger effektiviteten af DC/DC-konverter og ikke har en død zone spænding på grund af den Schottky barrier spænding.Power MOSFETs er spænding-kontrollerede enheder, der har en lineær sammenhæng i volt-ampere egenskaber under turn-on.Når du bruger en power MOSFET som en ensretter, det er nødvendigt, at gate-spændingen skal være synkroniseret med den fase af udbedret spænding til at færdiggøre berigtigelse funktion, så det kaldes synkron berigtigelse.Synkron berigtigelse teknologi reducerer berigtigelse tab ved udgangen af switching strømforsyning, og dermed forbedre konverteringen effektivitet og reducere varme af strømforsyningen i sig selv.

Denne strømforsyning er en høj-effektiviteten reguleret strømforsyning modul.Når indgangsspændingen er lavere end, højere end, lig med output spænding, udgangsspændingen kan holdes stabil.For eksempel, hvis output er sat til 12V, så udgangsspændingen vil være konstant på 12V, når indgangsspændingen ændringer mellem 5 og 32V.Dette modul har en perfekt beskyttelse for sol opladning.

Fordel:

Kredsløbet bestyrelsen vedtager 1.6 tykke guldbelægning proces;

Input bruger en udskiftelig sikring for at beskytte den strømforsyning og udstyr;

Hele version af elektrolyse vedtager importeret oprindelige programrettelse, lav modstand og høj frekvens kondensator, som gør ripple falde til frysepunktet;

IC er importeret oprindelige;

Konstant spænding, strøm, beskyttelse mod underspænding (MPPT er mere egnet til sol opladning)

Output fejl indikator, når udgangsspændingen drift er for alvorlig, og den fejl, der opstår, når der sker en kortslutning;

De oxiderede køleplade forsvinder varmen, og varmeafledning virkning er bedre end det naturlige aluminium ark;

Den spole er lavet af jern, silicium, aluminium og har en lavere varmeproduktion;

Du er velkommen til at købe og bruge vores spænding modul.Læs venligst nedenstående instruktioner nøje.Ellers, vil selskabet ikke garantere, eller erstatte skader forårsaget af forkert brug.

Dette modul hører til den automatiske step-up og step-down strømforsyning.Når indgangsspændingen er lavere end, højere end, lig med output spænding, udgangsspændingen kan holdes stabil.For eksempel, når produktionen er sat til 12V og indgangsspændingen er ændret mellem 5 og 32V, output-spændingen er konstant på 12V.Der er konstant strøm, konstant spænding, beskyttelse mod underspænding, output indikation, fejl indikation funktion, og den produktion har overstrøm og overtryk og short circuit protection; alle komponenter kan nå industrielle applikationer, der kan anvendes i en bred vifte af applikationer, såsom opladning, high-power LED driver, udstyr, strømforsyning, køretøjets strømforsyning.

Elektriske parametre:

1. Input spænding: DM5-32V, er den anbefalede spændingen er over 10V

2. Output spænding: DC1V-30V trinløst;

3. Udgangsstrøm: 10A (MAX) inden 7A i lang tid;

4. Udgangseffekt: long-term 80W, peak 130 W, mere end 80W, bedes du styrke varmen.

5. Rippelspænding: 50mV (12V 12V, målt ved 5A);

6. Input reverse tilslutning beskyttelse: Ingen, hvis det er nødvendigt, kan du tilslutte Schottky dioder i input-enden;

7. Output anti-tilbagestrømning: nej, hvis der anvendes til opladning af batteri, eller læg selv følelsesladet lasten, skal du oprette forbindelse Schottky-diode i serie med udgangen;

8. Størrelse: 77.6*46.5*15mm

9. Kortslutning beskyttelse: Ja;

10. Vejer omkring 45 gram;

Debugging metode:

1. Batteri beskyttelse mod underspænding justering metode: (Sæt 10V beskyttelse mod underspænding og lukning af output og med 12V bly-syre batteri, som et eksempel)

Justere input strømforsyning til 10V, skal du justere beskyttelse mod underspænding potentiometer (med uret for at øge, mod uret fald), indtil fejlen indikator (rødt lys) er aktiveret, er den indstilling, der er vellykket; derefter, når batteriet er afladet, 10V, strømforsyningen er automatisk cut-off for at beskytte batteriet mod beskadigelse.

Bemærk: Hvis det ikke er batteridrevet, kan det være forladt frakoblet;

2. Output spænding justering metode: input strømforsyning (spænding, der er højere end beskyttelse mod underspænding værdi), røde lys ikke er lys, blåt lys er tændt, output er sluttet til instrumentet, og output spænding for potentiometer er justeret (med uret for at øge, mod uret fald), Indtil den ønskede spænding;

Bemærk: Normalt er det det røde lys ikke er tændt, det blå lys, og vice versa, er defekt.Input beskyttelse mod underspænding, udgang overstrømsbeskyttelse, output kortslutningsbeskyttelse, skal du re-power skyld.

3. Udgangsstrøm justering metode: (12V bly-syre-batteri med 12 V input, ladestrøm 5A som et eksempel)

Input 12V strømforsyning, udgang, og tilslut amperemeter (red meter pen forbundet output positive, sort test pen forbundet negative, direkte kort output.Det anbefales at bruge 15A eller flere amperemeter til at forhindre brænde), justere konstant strøm potentiometer (med uret for at øge, vende Den time hånd er reduceret), indtil den amperemeter viser den påkrævede værdi 5A, skal du fjerne amperemeter, og tilslut batteriet til opladning normalt.

Bemærk: For konstant spænding udstyr, kun den maksimale udgangsstrøm behov for at blive set.

kr66.95 kr76.95

Del

Setp Op, Arduino R3 Skjold, Boost Dc, Justere Dc, Automatisk Step Up Down Regulator, Ltc3780, Dc Dc Step Up, Justere Strømforsyning, Dc Trin Ned, Dc Ltc3780.

tilstand Ny
Mærke SZYTF
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer ltc3780
Type modul
Søg