0 Anmeldelser SKU: w52

100pcs/masse Kennie DIY MOC byggesten Kompatibel med Constraction del NR.11275 Hjelm No. 2, 2013

På lager


RM2125974457984090

Produkt Beskrivelse: 1. Materiale: miljøvenlige ABS 2. Pakke indhold: En farve, der er omkring 100 stykker af tekniske komponenter, der er kompatible med blok 3 produkter. Model Type: Technic Dele 4. Farve:som billede Advarsel: 1) på Grund af monitor indstillinger, lys og andre faktorer, der kan forårsage i billeder har en svag farve aberration, den endelige farve til de faktiske varer, der er gældende. 2) Vær godt bemærkes, at vi ikke er ansvarlig for eventuelle skatter, told. 3) Alle de dimensioner, der er målt af hænder, der er små afvigelser.

POST BILLEDER

Gratis Fragt Gratis fragt prder vil blive afsendt fra Kina post air mail.Men hvis ordre beløb på mere end$300.00 vil Vi skibet med DHL eller EMS gratis forsendelse, som vil ankomme inden for 3-7 arbejdsdage.Kina post luft mailnormally punkt, vil ankomme med 15-35 hverdage efter at være sendt.Nogle gange for told eller vejr problem, vil det blive forsinket nogle dage.Det kan være op til 40-70 arbejdsdage.Forsendelse: Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for, herunder forsendelsesomkostningerne.Vi har ingen garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere gebyrer,kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter.Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere du returnere varen inden for 10 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog,skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage,vil køber blive responisible for sådanne skader eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld

kr258.43

Del

Blok Bygge, Constraction Mode, Ds Mærkat, Mg Tasterne, Keycap Pokemon, Owerwatch, Blok Hjelm, Blok, Hjelm Til Motorcycl, Ece Hjelm Halve Ansigt.

Certifikat Nr. INGEN
Plast Type ABS
Aldersgruppe > 6 år gammel
3C Certifikat
Oprindelse KN(Oprindelse)
Klassificering Assemblage
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Certificering 3C
Advarsel Ingen Spise
Model-Nummer NEJ.11275 bulk blok 6020162
Type BLOKKE
Mærke Kennie
Køn Unisex
Stregkode No
Materiale Plast
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Søg