2 Anmeldelser SKU: w634

Sundhedspleje BAA Ural Dragee Ormemiddel med malurt kosttilskud udrensning fra parasitter fra infektioner immune over 45 gr

På lager


Type : Phytodrage, dragé, tilsætningsstoffer, dårlig

Mærke : Ural

Vægt : 45g

Oprindelsesland Rusland

Opbevaringsbetingelser : Opbevares på et mørkt sted.

Pakning : Tilpasset plast emballage.

Holdbarhed : 2 år.

Bemærk venligst :

Før brug, en specialist høring anbefales.

Er ikke et lægemiddel!

Sammensætning : Aktivt stof: bitter Malurt, pijma, produkt af afgørende larver af voks Moly, kryddernellike, bark, hest hjælpestoffer: lactose, aerosil, calciumstearat.

Kontraindikationer:

-Individuel intolerance af de enkelte komponenter;

-Under graviditet og laktation.

-Sygdomme i fordøjelseskanalen;

-For højt blodtryk;

-Mave sygdom.

Dragon med malurt Ural handling:

Antihelmint kombineret vegetabilsk stof af et bredt spektrum af handling.Den antihelmint har også en antiprobiosis effekt i forhold til lamblia intenstinalis (lamblia tarmen eller sår).Anithelmint er aktiv i forhold til nematod: Ascaris lumricoides (ascarida), Enterobius vermicza Ulis ((,,

Handling:

-Antiglist handling: når de udsættes for dele af antihelmint, der er lammelse af helmints, så helmints kan ikke spise, og racen

-Mave og antiseptiske virkning: de dele af antihelmintic stigning-mave, antiseptisk, anti-inflammatorisk effekt i leveren.På grund af den styrkede kirtler, lamblia og deres cyster fra leveren system er output.

-Afførende virkning: de dele af den anti-helmintic, hvilket giver en galde og bløde afførende, fjerne lammet helmints, lyamnia og andre elementer.

Draget med malurt antihelmint Ural vidnesbyrd at bruge:

-Ascaris lumricoides (Ascaris);

Enterobius vermicularis, Enterobius, Enterobius;

-Heminolipidosis-hymenolepsis Nana (dværg kæde);

-Lamblyosis-agent lamblia intestinalis (lambliosis), især i nærværelse af kontraindikationer til udnævnelsen af syntetisk narkotika.

Dosering mode er indstillet individuelt.

Ansøgning:

Der er ikke behov for forudgående behandling af afføringsmidler.Stoffet tager 30 minutter før maden.Voksne-2-3 tabletter morgen og aften.Børn fra 5 år og ældre)-1 tablet morgen og aften.Det anbefales at behandle alle familiemedlemmer på samme tid.Kurset varighed: 45 dage, hvis patienter har en tendens til forstoppelse, i de dage for at tage en antihelminth, rengøring cleism anbefales.

Mulige bivirkninger:

I sjældne tilfælde, mavesmerter, kvalme, opkastning, som, når lægemidlet er aflyst, stop.

Overdosering :

På nuværende tidspunkt, ingen tilfælde af overdosis af antihelmint er blevet rapporteret.

Forholdsregler:

Det anbefales ikke at overstige den anbefalede daglige dosis.Interaktion med andre lægemidler.Antihelminth kan bruges i komplekse behandling med syntetiske antiglist lægemidler.

Online-markedet af orientalske varer nilemart (nilmart) Er en af de største butikker i den Østlige del af produktionen og trygt tager sin førende position i mere end 7 år.

kr19.01 kr76.09

Del

Tilfældet For Xiaomi Mi-8 Lite Sy, Digital Massage, Infinix Hot 9 Spille Cover, Electrod, Ural, Guld Hånd Sund Pad, Electrod Pad, Electrode Pads For Electric Tens, Tilbage Dække For Huawei S Smart Z, Ti.

Bruger Kroppen
Ingrediens Dragee antihelmint med malurt
Antallet af Stykker En Enhed
Oprindelse RUC(Oprindelse)
Element Type Sæt
NETTO VÆGT 0.45
Land/Område for Fremstilling Russiske Føderation
Køn Unisex
Mærke ural
Mængde 1.
Søg