0 Anmeldelser SKU: w671

Korrosion Modstand PTFE Plast Y-Stik indvendigt Gevind Matchet med Flange Kantfri udstyr til Flydende Analysatorer

På lager


Specifikation

Model Nr.

Materiale

Farve

Indvendigt Gevind

Tryk Bedømmelse Room Temp. (psi /MPa)

Rør OD (mm)

Qty.

NY03-28P

PP (Medical Grade)

Naturlige PP

1/4-28UNF

116/0.8

3.2/3.175

3.0/2.5/

2.0/1.6

3 0-pk

NY03-28E

PTFE (Medical Grade)

Naturlige PTFE

Ansøgning Bemærk:

1. Kvindelige Y-stik nødt til at matche med han stik i samme tråd.

2. One-Piece Beslag Til Installation Trin:

en.Vælg samme gevind-stik (kegleformede møtrik med ferrule eller flange fælles med flange rør)

b.Skub den mandlige møtrik, efterfulgt af ferrule-eller tragtformet rør ende, i det mindste 3/16" (4.7625 mm) fra ferrule eller flange rør ende.

c.Sæt samlingen ind i den modtagende port, skubbe slangen ind i porten, indtil det bunde ud.

d.

Finger spænd møtrikken i porten indtil den er lun.

e.

Efter flere anvendelser (især ved høje tryk) ferrule-eller tragtformet rør skal udskiftes.

Vigtigt Indkøbs Vejledning:

1. RUNZE kvindelige Y-stik = 1/4-28UNF kvindelige*3 = OD1.6/2.0/2.5/3.0/3.175/3.2 mm rør = PP, polypropylen eller PTFE-materiale, skal du vælge ret samhusning for din ansøgning.

2. PP materiale er for ikke-ætsende og svagt ætsende væske; PTFE er for stærk ætsende væske.

3. Enhed prisen er for 10stk

4. Vægt for 10stk er angivet som 1 kg, fordi vi håber, at du sender en hurtigere levering, TNT, UPS eller FedEx med 4-7working dage, til de fleste lande, selv om du vælger Kina post eller Ali-hurtig premium fragt, men det skal være baseret på fragt du har betalt nok for ovennævnte levering måde.

5. For kunder fra Rusland, vi sender normalt ved CDEK eller PONY linie.

6. For kunder fra Ukraine og Kasakhstan, nogle rederier måde er tilgængelige, mens nogle ikke er, vil vi ringe til dig og efterlader dig besked for at informere dig om at annullere ordren, når den ikke er tilgængelig.

7. For kunder fra nogle lande som Iran, Israel, Sydafrika osv.hvor shipping er ikke let, vi vil gøre vores bedste for at sende med den måde, du har valgt, vil vi ringe til dig og efterlader dig besked for at informere dig om at annullere ordren, når den ikke er tilgængelig.

8. For kunder fra Brasilien, Chile og Argentina, kan du efterlade os en kommentar eller en besked med dit cvr nummer på din ordre, som er et must, og der er nødvendige krav fra shipping agent.

9. Lad venligst på for din 100% korrekt navn på kontaktperson, adresse, postnummer, telefonnummer og landekoden, eller vi ikke kan få kontakt med dig, når din ordre har problemer.

10. Ali-hurtig vil opkræve 8% - 10% i provision, så prøv ikke forhandle, fordi vi kun modtager en del af din bestilling beløb, hvis du har brug for at placere en større ordre, bedes du kontakte os til en bedre pris.

11. Hvis du har brug for at bestille flere produkter sammen, så husk at tilføje dem til din indkøbsvogn og sende dem sammen, men IKKE betale det, vi vil hjælpe dig med at kombinere forsendelses omkostninger.

12. Eventuelle spørgsmål om din ordre, kan du efterlade os en besked, vil vi klare det for dig så hurtigt som muligt, i høj grad værdsat, hvis du vil give os feedback, før du åbner et problem.

13. Meget værdsat, hvis du forlader os 5 stjerne positive tilbagemeldinger, når vi har modtaget din bestilling, som helt sikkert vil opfordre os til at gøre det bedre i det fremtidige samarbejde.

Sideløbende RUNZE Stik

1. Mandlige 1/4-28UNF Møtrik+ferrule

2. Mandlige 1/4-28UNF Flange-stik

3. Mandlige 1/4-28 Lige stik

Påtrængende Kontakt

Julie Zhu

0086 13851455069 (telefon/whatsapp/wechat)

kr386.27

Del

Batteriets Indre Modstand Meter Tester, Montering Med Indvendigt Gevind, 3mm Rør Stik, Messing Fittings 3 8 4 Til 1, 4 Mm Rør, Stik Rør, Baby Kinesisk Pige, Tester Yr1030, 6 Mm Rør Montering, Aspersor Drypvanding.

Forbindelse Kvinde
Materiale Plast
Model-Nummer y-stik
Form Lig
Type tee
Slange Indvendig Diameter 3mm
Technics Støbning
hoved-kode Pladsen
Søg