5 Anmeldelser SKU: w672

50stk 0,5 mm Tynd Spids Vand Sletbare Kuglepen Genfyldning Stof Markør Opløselige Forsvinder Cross Stitch vandopløselig Pen Tøjet Levering

På lager


50stk 0,5 mm Tynd Spids Vand Sletbare Kuglepen Genfyldning Stof Markør Opløselige Forsvinder Cross Stitch vandopløselig Pen Tøjet af Forbrugsstoffer

Funktion:

**Multi-Sæt Farve: Lilla, Blå, rød, rose rød,grøn.

**Tilstrækkelig Blæk: Vand sletbare kuglepen kan skrive på stof overflade, og er især brugt til cross stitch, kunsthåndværk, håndarbejde osv til midlertidig mærkning.

**Vandopløselig: Dette produkt er fremstillet i henhold til princippet om at fjerne den vanddamp (fugt) afskaffelse mark i luften.Fjern det mærke, som er nødvendige, og påfør den med rent vand.

**Anvendelse: Det er hovedsageligt anvendes til fremstilling af mærker i tøj, korssting, sko, læder og andre brancher.Det er praktisk og enkelt, og er et uundværligt værktøj for virksomheder, såsom sko og tøj.

1.100% helt nye og høj kvalitet.

2.Nogle målinger kan have 1-5% forskel med den faktiske ene.

3.Farver forskel mellem det billede, som den faktiske én.

1.Vælg den rigtige størrelse eller farve, for hvad du ønsker,vil vi sende den parcel, som du vælger i den rækkefølge.

2.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du bekræfter ordren.

3.Vi plejer at acceptere betaling via escrow.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.

1.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

2. Vi gør freeshipping levering af KINA POST de fleste dele af verden, men at vi ikke leverer til P. O. BOX eller APO/FPO.

3. Normalt ville vi laver din bestilling, levering inden for 1 uge efter din betaling er ankommet.

4. Vi tilbyder også hurtig levering af EMS/DHL/UPS/TNT, men ekstra forsendelses omkostninger er påkrævet.

Hvis du er tilfreds med vores produkter,Bedes du give os 5 Stjerner.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os.

kr45.80 kr80.38

Del

På Tværs Af Stich Kit, Tavle Til Kridt, Kridt-blyant Stof Markør, 5d Diamant Maleri Fred, Stof Pen, Cross Stitch Salg, Kæmpe Broderi Pen, Micron Pigma, Diy Sy Markører Strikke, Bomma Sletbare Kuglepen.

farve rød/rosa rød/grøn/lilla/blå
Pakning 50stk+1stk pen sag
Mærke NOTIONSLAND
Funktion 3 sy tilbehør
Funktion 4 DIY Håndarbejde Hjem Værktøjer
Funktion 1 opløselige
Sæt Type Ja
Bruger Korssting
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Skrædderen Kridt
Indslag 2 Boligmontering
Materiale Plast
Søg