1 Anmeldelser SKU: w789

Yacht BT strubehovedet Marine Radio Motorcykel USB-Støbt Aluminium Vandtæt MP3-Afspiller Båd Radio Marine Stereo MP3-afspiller

På lager


Denne BT-radio kan være installeret på lystbåde, skibe og andre enheder, der kan modtage broadcast, forbinde mobiltelefoner og andre enheder ved at stole på aux-indgang, og bruger streaming media via BT.I mellemtiden, har det godt vandtæt og anti-korrosion ydeevne.

Funktioner:

Tænd for Vejr Band/AM/FM-radio, tilslutte din smartphone eller MP3-afspiller via aux-indgang eller stikket i en USB-port til opladning eller brug USB-enheder, der er sluttet.

BT-teknologi kan du streame lyd apps.Ændre lyden med den indbyggede forudindstillede EQ.

Med en IP66 Vandtæt Niveau, state-of-the-art vindtætning materialer og speciel UV-beskyttelse belægning, spilleren modstår korrosion og er beskyttet mod elementerne.

Holde dine melodier, der flyder med enheden.

Trådløst streame lyd via BT fra kompatible enheder, så du kan lytte til streaming musik services via dit system.

Vores enheder uden mekanisme, der er gode til at lytte til digitale mediefiler fra USB-drev og eksterne enheder, såsom smartphones via aux-indgang.

Det vælges tuner-funktion giver dig mulighed for at justere denne receiver tuner til modtagelse af radio udsendelser i enten Usa eller Europa.

Specifikation:

Materiale: plastic

Strømforsyning: jævnstrøm 12.0 V

AM/FM-tuner med 18FM/12 forudindstillinger

Frekvensområde:

FM: 87,5 MHZ=108MHZ

AM: 530MHZ-1710KHZ

Vandtæt Niveau: IP66

Emne størrelse: 79 * 51mm / 3.1 * 2.0 i

Element vægt: 400g / 0.9 kg

Pakke størrelse: 200 * 80 * 50mm / 7.9 * 3.1 * 2.0 i

Pakke vægt: 575g / 1.3 kg

Pakke Liste:

1 * Radio Sæt

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid: 15~60 Dage

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.labournet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.labournet.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr327.90 kr455.43

Del

Mp3 Bluetooth-mi, Aluminium Hus, Båd Pvc, Android-box, Nas Rack, Kia Usb, Tecsun, Fm-radio, M3-afspiller Bluetooth, El-knappen Kassen.

Materiale Type plast
Søg