1 Anmeldelser SKU: w811

50 Smykker Gave Poser Navy Blå Flannel Velour Snor Poser Bryllup Emballage Fordel Kosmetiske Tasker Print Custom Logo

På lager


50stk/Masse Navy Blå Flannel Snor Poser Kan Udskrive Logo (den Ene side og logo i én farve)

Bemærk:logoet i billeder her er blot med henblik på produkt-displayet.Logo kan tilpasses.

♥ Materiale ♥

Dette flannel byder på bløde og behagelige følelser.Bemærk zoom på billedet for at se flere detaljer.Dette stof kun egnet til silketryk, Denne teknologi anvender miljøvenlige mørtel, som er hovedsagelig anvendes til udskrivning af enkelt-farve.

♥ Anden Farve ♥ Vi har mange farver til dit valg, Pink, Hvid, Sort, rød, Mørk Rød, Novy, Grøn, Mørk Grøn, Lys Blå og så videre. ♥ Størrelsen ♥ Størrelse 1: 4inchx6inch=10cmx15cm Se2: 5inchx6inch=12cmx16cm Size3: 5inchx7inch=13cmx18cm Size4: 6inchx8inch=15cmx20cm har Brug for Brugerdefinerede Anden størrelse du velkommen til at kontakte os !Enhver størrelse er til rådighed, men ikke mindre end 5 cm, ikke større end 100 cm, mens 0,5-1 cm fejl er tilladt, da de er håndlavede produkter.vær opmærksom på højden her er størrelsen af den øverste kant til den nederste del af posen!Andre size effekt som nedenfor. ♥ Hvordan at placere ordre ♥ Du kan placere ordren via den liste, du ønsker: antal 1=50 poser * Uden Logo: Det betyder, at du ønsker posen, uden Logo * Print Logo : Det betyder, at du vil printe dit logo på tasker (Udskriv en side og logo i enkelt farve skal også sende dit logo i AI/PDF/JPG-fil til os) Bemærk: 1. Vær opmærksom på, at lille og tynd logo kan ikke udskrives tydeligt. 2. Selv bruger vi meget præcise serigrafi-kit, vand-baseret maling, vil stadig gøre logoet næsten umuligt at komme i bomuld, der gennem formen. 3. Lille logo print er svært at opnå på grund af kornet stof. 4. Udkastet vil ikke blive ydet indtil anmodning, hvis normale, Vi vil printe dit logo på posen med den position i mellemøsten og center som standard.Nogle gange, hvis der er små og tynde bogstaverne i logoet, kan Vi lave en lille justering på logoet, og sørg for, at det kan være trykt klart nok. 5. Stole på os, nogen justering bare ønsker at gøre logo kan udskrives perfekt på poser. 6. Ekstra: vi sælger kun poser, bortset fra andre ting i billedet af notering :) ♥ Rabat for bulk køb ♥

Vi tilbyder tilsvarende rabatter for bulk køb.Kontakt os for at fortælle de beløb og oplysninger om størrelsen af tasker du har brug for. !!!!!pls, hjælp til at ændre shipping måde fra standard til UPS/DHL, hvis du har brug for det hurtigst muligt.Glem ikke at tilføje noten til os om den tidsfrist, hvis du har brug for det presserende. ♥ Forsendelsesoplysninger er vigtigt ♥ > Det tager omkring en måned i alt til at modtage via standard-forsendelse metode normalt, hvis vigtigste Land.Vi vil sende din pakke med china post pakke; > Hvis du er i USA, sender vi din pakke med E-pakke, I normal, shipping tid er 15-20 dage, eller mindre. > Vælg den opgraderede shipping måde, hvis du har en haste ordre, så kontakt mig hvis du er meget presserende. ♥ Tilbagevenden & Restitution Politik ♥ > Som vores produkter er unikke for alle, så vi accepterer ikke vender tilbage.Håber du kan forstå, Men kontakt os, hvis du har problemer med din ordre, vil vi behandle dit problem første gang, når vi ser din besked. ♥ Om Os ♥ Vi er forpligtet til emballering klud, der er kunst, og vi fokuserer på at tilbyde enestående trykteknik og fine manual syning for dig at gøre dine produkter mere perfekt, og særpræg.

kr159.04 kr265.12

Del

Brugerdefineret Pose, Brugerdefinerede Taske, Pouch, Kosmetiske Mænd Pose, Voksen Tilpassede Poser, Mini Velour Tasker, Coach Navy Blå Taske, Orange Kosmetik Pose, Logo, Døren Makeup Bag, Brugerdefineret Logo.

farve flåde
Form\mønster Personlig
Størrelse 5x7cm 7x9cm 8x10cm 9x12cm 10x15cm 12x16cm 13x18cm 15x20cm
Bøde eller Mode Mode
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke weikende
Metaller Type INGEN
Søg