1 Anmeldelser SKU: w815

2500W Induktion Varmelegeme Høj Frekvens Induktion Varme Maskine Metal Metalsmeltning Ovnen + varmespiral+Crucible

På lager


2500W Induktion Varmelegeme Høj Frekvens Induktion Varme Maskine Metal Metalsmeltning Ovnen + varmespiral+Crucible

Produkt Parametre:

Størrelse: 268*170*110 (mm) Arbejder spænding: DC48V Maksimal driftsspænding: 48V Maksimalt arbejdstryk effekt: 2500W Maksimalt arbejdstryk nuværende: 50A Indre diameter af varme ring: 60mm Vægt: 3KG

Packing liste:

Integreret induktion varme maskine*1stk Kobber rør*1stk Crucible70ML*1stk

Produkt beskrivelse:

1. Vedtage en integreret montering design, integrere varmeafledning, vand, køling, beskyttelse mod overbelastning, mangel på vand beskyttelse og kraft opdagelse i én, let at bruge, ingen ekstra ledninger er påkrævet, og behøver kun at være forbundet til strømforsyningen; 2. Real-time digitalt batterimåler viser parametre, såsom spænding, strøm og effekt for at forhindre overbelastning; 3. Et 120*120 ventilatoren på toppen blæser varmen til at sprede varmen, og varmeafledning effekt er fremragende; 4. Der er et håndtag på toppen, som er nem at transportere og flytte; 5. Aftagelig varme ring er let at erstatte; 6. Hovedbestyrelsen kapacitans temperatur display.

Brug trinene:

1. Kontroller, at hovedafbryderen er slukket!Fastgør den varme ring til varme ring interface med en 17 mm skruenøgle; 2. Slut den eksterne vand-rør til på forhånd forberedt på koldt vand.Hvis du bruger cirkulerende vand, du skal bruge mere end 20L vand; 3. Indsæt DC12V strømforsyning i DC12V input port, og tænd for 12V strømforsyning, og se, at ventilatoren og vand pumpe arbejder, power meter, har elektricitet, og alarm-indikator lyser op; 4. Tilslut DC48V strømforsyning i henhold til ledningsdiagrammet, stik i AC 220V strømforsyning og vente i omkring ti sekunder, for strømforsyningen til output stabilt; 5. Skub tænd / sluk-knappen, og se, at power displayet spænding om 48V; 6. Tryk på midten "M" knappen på højre side af power meter til at nulstille strømmen 7 meter. Tryk på reset-knappen, og se, at den røde alarm lys går ud.Hvis den røde alarm lys er fortsat lyser, skal du kontrollere, om vandet køling er normalt, eller om DC48V strømforsyning er output normalt.Hvis de to ovennævnte arbejder normalt, tryk hurtigt igen, indtil den røde alarm, Indtil lyset går ud af 8. Efter at trykke på den varme knappen, og maskinen begynder at varme, og den grønne varme indikator lys er tændt, og batterimåler viser den aktuelle varme magt i realtid 9. Efter brug, skal du trykke på reset-knappen for at slukke for varme, den grønne varme-indikatoren går ud, slukke for instrumentet på afbryderen, tage ud opvarmet objekt i den varme cirkel (diglen skal tages ud først), skal du vente til vand pumpe, ventilator til at fortsætte med at arbejde i mere end 30 sekunder, før den slukkes 12V strømforsyning.

Forholdsregler ved brug:

1. Nej-belastning (power-on er ikke tilladt under nogen omstændigheder (ingen-belastning betyder, at output port ikke er tilsluttet en belastning), og varmespiral skal være tilsluttet til strøm.Når strømmen er tændt, vil bestyrelsen udsender højfrekvent Støj, der forårsager de MOS-rør for at være helt beskadiget og ikke kan repareres; 2. Skal bruge DC48V 50A strømforsyning, forbyde brug af vekselstrøm; 3. Den røde af magt input-terminalen er den positive pol, og den sorte er den negative pol.Må ikke vende den forbindelse! 4 Må ikke blokere luftindtaget af ventilatoren under arbejde for at sikre normal luftkøling 5. Vand køling skal anvendes under arbejdet.Det anbefales at bruge koldt vand til at indtaste og varmt vand direkte ud i kloakken. 6. Den ydre temperatur, der vises på power meter, er temperaturen af bundkortet kondensator.Når den overstiger 65 grader Celsius, er du nødt til at lade maskinen resten. 7. Enten luft-eller vandkølet ikke virker, skal du stoppe med at bruge det og kontakte sælger for at løse det.

kr1 183.33 kr1 577.75

Del

Zvs Driver Hv, Spole Zvs, Ih Induktion Varmelegeme, Zvs Mini, Salg Høj Frekvens Induktion Varme Maskine, Induct Varme, Mini Electric Smelteovnen, Handeled Induktion Varmelegeme, Døren Ovnen, Fliser.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer DT-ZVS
Størrelse 268*170*110mm
Spænding DC48V 50A
Certificering INGEN
Magt 2500W
Type Kombination
Anvendelse Husstand Sæt Værktøj
Indre diameter af varme ring 60mm
Søg