0 Anmeldelser SKU: w886

For Hero8 DOME Dykning Maske Vand Modlysblænde Undersøiske Skudt Beskyttelse Maske Kamera Linse Gennemsigtigt låg

På lager


Bullet Punkter:

1、Integreret Strukturelle Design: Halvt i vand og halvdelen i himlen, er et godt redskab til vandoverfladen - for TELESIN hero8 vand modlysblænde.

2、Kvalitet Materiale: vandet maske kan forlænge afstanden mellem linsen og vandet med 30mm/1.18 i at gøre billedet klarere.Plexiglas materiale har en lystransmittans på 93%.

3、Praktiske i Brug: Med 180° - stor bred vinkel, kan det virkelig gendanne billedet er taget af sports kamera.

4、Nem at Bruge: Den undersøiske skyde værktøj kan være vandtæt til en dybde af ca 30m/98.43 ft.Den fortykkede bundkort bundplade har bedre vandtæt ydeevne, og anti-udskridning opdrift håndtag er mere bekvemt at bruge.

5、Let at Opbevare: objektivet vand masken er let at opbevare og kan indlæses i en kuffert og kan tages om bord.

Funktioner:

Integreret strukturelle design.

Let at opbevare, let at bære.

Packing Liste:

Opdrift stick*1

Linse vand maske*1

Vand, maske, hat*1

Rengøring klud*1

Lang skrue *1

Anti-fog film*1

Afmontering skruenøgle*1

Hånd reb*1

1) Vi accepterer Alipay , West Union , TT .Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING .

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING .Der er INGEN UNDTAGELSER !Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.labournet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

kr178.48 kr251.38

Del

Gopro Mundstykke, Brystbælte Eken H9, Dome Gopro, Gopro Maske, Dome Glas, Sjcam Vandtæt, H1 Mini-projektor, Undersøiske Bred Dome Kamera, Dome, Go Pro Vand.

Kompatibel Action Kamera Mærke gopro
Model-Nummer For Hero8 DOME Dykning Maske Vand Linse Sag
Mærke Rondaful
Søg