1 Anmeldelser SKU: w901

Elektrisk dåseåbner batteridrevet Håndholdte Tin-Opener One Touch Automatisk Jar-Oplukker-Flaske til Køkken Gadget Restaurant

På lager


Bullet Punkter:

1、Praktisk Kan-åbningstider: elektrisk dåseåbner er nem at bruge, skal du bare trykke på knappen for at åbne de kan, og det vil automatisk stoppe efter endt opgave.Den er velegnet til alle størrelser af dåser.

2、Innovativ Teknologi: elektrisk dåseåbner udstyret med den nyeste teknologi, og dåseåbner sikkert nedskæringer indersiden af låget, holde cap glat og perfekt lukkes lufttæt ved kanterne, så du kan gemme ufærdige dåsemad.

3、Lille Tip: elektrisk dåseåbner kræver 2 AA batterier (ikke inkluderet) for normal drift, skal du slukke for den magt efter brug.

4、Holdbar og Sikker: elektrisk dåseåbner er lavet af robust, sikker og robust ABS og legeret stål, og det er slid-resistente tilbehør, og det har den sikkerhed riller og glidende redskaber til at hjælpe med at forhindre utilsigtet finger ridser.

5、Nem at Rengøre: Der er ingen grund til at vaske produktet med vand, pletter på produktet kan tørres af med en ren fugtig klud.

Specifikationer(om):

Navn: Elektrisk Dåseåbner

Arbejder spænding: DC2.4-3V

Batteri: 2 x AA batterier (ikke inkluderet)

Maksimal diameter, der kan skæres i 1 tur: 90mm (3,5")

Størrelse: 135*74mm/5.31*2.91 i

Packing Liste:

Elektrisk Dåseåbner * 1

Engelsk Manual * 1

kr72.53 kr91.85

Del

General Electric Oplukker, øl Flaske åben, Flasken Kan åbne, åben Tin, 300b Psvane, El-jar, Skull Bottle Opener Væggen, Open Swing, Nem Oplukker Jar Automatisk, El-propper Oplukker.

Drop shipping Støtte
Håndholdte Tin-Opener Kan Tin-Opener
Oplukkere Type Dåseåbnere
Arbejder Spænding DC 2.4 - 3V
Størrelse 135 x 74mm
Model-Nummer Elektrisk dåseåbner
Maksimal diameter 90mm
Dåseåbner oplukker
Batteri 2 X AA-Batterier (IKKE inkluderet)
Funktion Øko-Venligt
Metal Type Rustfrit Stål
Søg