1 Anmeldelser SKU: w920

Sort Skygge Aluminium Folie Tape LCD-Tv med Skygge Ansøgning Skærm Indpakning Materiale Skygge Afskærmning Film Skygge

På lager


Sort skygge aluminium tape

Sort skygge aluminium tape er lavet af aluminium folie, blandet med sort Myra og belagt med sort trykfølsomt klæbemiddel.På samme tid, den klæbende overflade er elektrisk ledende og bagsiden er isoleret og skygge.Det har fremragende høj temperatur og anti washback egenskaber.Det er almindeligt anvendt i elektroniske produkter.Især for store-størrelse LCD-modul,

karakteristisk

1、Elektromagnetisk maskering 2、LDie skære behandling er god 3、ED / LCD-skygge

Produktets ydeevne

1、Lim lav modstand, høj ledningsevne 2、God blødhed 3、Høj vedhæftning 4、Fingeraftryk bevis, alkoholbestandigt

Med forhøjelsen af tid, den bedste tid er på 24 til 72h

Velkommen til Meicheng tape Co., Ltd., Shenzhen, Kina

Shenzhen Meicheng Selvklæbende Produkter Co., Ltd.er en virksomhed, der integrerer produktion, forarbejdning og salg.Det samarbejder med nationale forsknings-institutioner og udenlandske kolleger til at udvikle nye produkter og har en professionel R&D Ph.d. - holdet.På nuværende tidspunkt, virksomheden er opdelt i tre afdelinger: elektronisk industriel tape, anti-blå folie materialer og det produkt, institut for sit brand "Øje".Forskellige afdelinger med en klar arbejdsdeling samarbejder med hinanden på grundlag af deres respektive opgaver.Fra produktudvikling og-design til produktion og installation, til strenge kvalitetskontrol management, der er en komplet videnskabelig management system.Den "Meicheng" mærke fokuserer på elektronik, kommunikation, biler og andre produktmarkeder, der giver omfattende industriel limning, høj-temperatur isolering, ledende afskærmning, varmeledning, forsegling, vandtæt, støvtæt og overflade beskyttelse, og andre høj-funktionelle materialer, programmer og samlede løsninger .På samme tid, har vi indført en bred vifte af støtte til høj-præcision udstyr, kombineret med vores professionelle forarbejdning teknologi, for at give kunderne en god kvalitetssikring.Produkter kan være almindeligt anvendt i optiske og optoelektronik, husholdningsapparater, computere, fremstilling, konstruktion, rumfart uddannelse, elektroniske digitale produkter og andre områder.Vi kan levere professionelle løsninger, hvor limning, elektrisk isolering, høj temperatur afskærmning, og elektromagnetisk afskærmning er påkrævet.Program.Selskabets stærk teknisk support grundlæggende kan fjerne dine bekymringer og forbedre konkurrenceevnen og påvirkning af dine produkter.Siden etableringen af virksomheden, "Meicheng" har været i konstant at forny sig, udvikle nye produkter, der forfølger kvalitet og perfektion.Det har været anerkendt af branchen i form af integritet, styrke og kvalitet, og er valget for mange kunder.Vi lover at bruge business-filosofi "standardisering af arbejde og internationalisering af kvalitet" for at sikre, at vores produkter opfylder kundernes behov hjemme og i udlandet med fremragende kvalitet, rimelige priser, nøjagtig levering og en perfekt service.

Kære venner

Mange tak for at besøge vores virksomhed!Vi vil tjene dig helhjertet!Virksomheden højtideligt lover, at virksomhedens produkter er originale og autentiske, kvalitet første, kvalitetssikring og loyalt samarbejde.Du kan være forvisset at købe kære venner!

Omkring Repræsenterer

1: du Behøver ikke bekymre dig om vores levering hastighed, vores firma ' s produkter har en tilstrækkelig beholdning!Når du placerer en ordre, vil vi arrangere levering i gang! 2: Du kan vælge din egen logistik metode!Hvis du har nogen særlige krav, kan vi vælge den hurtigste logistik metode, vi tror! 3: Før forsendelse, vil vi kontrollere din adresse, hvis din adresse hører til et fjerntliggende område, vi vil komme i kontakt med dig! 4: Vores produkter er ikke inkluderet i tariffen pris og fjernbetjening levering omkostninger

Om skikke:

1: Når vi sender varen, det normalt tager omkring 7 dage for varerne at nå frem til told!Aftale med told-emner i tiden! 2: Hvis du har brug for en faktura, bedes venligst forlade mig en besked og lad din e-mail-adresse, vil jeg sende det til din postkasse indenfor 8 timer! 3: Vores produkter omfatter ikke told.Hvis dit lands toldmyndigheder pålægges told, skal du være i gang.Vi vil ikke bære ansvaret, hvis varen tilbageleveres eller destrueres på grund af manglende betaling af told i gang. 4. Tak for din forståelse.ønsker du et lykkeligt liv,tak!

kr41.20 kr50.28

Del

Tv Tape, Selvklæbende Alu Tape, Selvklæbende Folie Tape, Selvklæbende Sort Tape, Aluminium Folie Tape, Zd Vinyl Tape, Magiske Nano Tape, Scotch Tape, Aluminium Tape, Lcd-skærm Tape.

Tykkelse 0.06 mm
Type Tape
Længde 10m
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke TAPE MEICHENG
Anvendelse LCD-panelets kant indpakning
Model-Nummer MC00123
Co;eller black
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Navn Sort skygge aluminium tape
Søg