Få en god festival med luftmadras og varme sokker

Husk altid en god luftmadras når du skal på festival (foto eventyrsport.dk)

Husk altid en god luftmadras når du skal på festival (foto eventyrsport.dk)

Sommeren byder på mange festivaler rundt omkring i Danmark: Skanderborg, Roskilde, NorthSide, Skive osv. Festival betyder først og fremmest god musik og unikke koncertoplevelser. Men det betyder også hygge og fest med vennerne, øl, dans, sol og dårlig søvn i teltet.

Er du en af dem, der skal af sted på festival, kommer der her et par gode råd, så du kommer lidt nemmere igennem en festival:

 

Gode råd til dig der skal på festival: Husk en god luftmadras

En kold nat i teltet kan slå de fleste ud. Sørg derfor altid for at have et par varme sokker liggende, så du nemt kan komme dem på, inden du falder i søvn. At have noget uld på fødderne gør, at hele kroppen vil føles varmere. Så put dig bare ned i soveposen og få en varm nat.

Der er ikke noget, der kan være med ødelæggende for en god festivals oplevelse end at vågne hver eneste morgen med ondt i ryggen efter at have tilbragt natten på en papirs-tynd udgave af et liggeunderlag. For det forsvinder ikke af at stå op mange timer i døgnet og lytte til koncerter, og der skal en del øl til, for at smerten i ryggen forsvinder.

I stedet for er det en god ide at gøre sig et praktisk indkøb inden festivalen. Få fat i en luftmadras, og erstat det gamle tyndslidte liggeunderlag, som ikke er til meget hjælp.

Det skal være en luftmadras, der er nem at puste op, da det ikke skal tage flere timer, når I er ved at slå campen op. Desuden skal den kunne holde godt på luften, så du ikke kommer hjem efter en række gode koncerter til en helt flad luftmadras.

Se et udvalg af luftmadrasser her

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *