Flyverdragter beskytter og varmer de små

En flyverdragt holder børn varme og raske (foto eventyrsport.dk)

En flyverdragt holder børn varme og raske (foto eventyrsport.dk)

Det er koldt, det er klamt, og det blæser udenfor. Børnene elsker at lege og være sammen udenfor. Børnene er helårsaktive og lader sig ikke stoppe af noget dårligt vejr. Derfor er det også vores pligt at klæde dem på efter vejret. Især for børn gælder det, at der ikke findes dårligt vej, men dårlig påklædning.

Børn har behov ekstra beskyttelse

Da de er små og mere skrøbelige end os, er det også vigtigt at klæde dem ekstra godt på. I Danmark har vi en god kultur for at være udenfor. Især daginstitutioner, skoler, vuggestuer og børnehaver har mange ekskursioner året rundt. Om sommeren er det selvfølgelig rigtig dejligt, men om vinteren kan det blive lidt af en gene, hvis børnene ikke har det varmt eller isoleret nok. De kan blive syge og forkølede efterfølgende, og det er ikke godt. Derfor skal du tænke dig godt om, når du klæder dit barn på. Vær fornuftig og forudseende, for det kan dit barn ikke altid være.

Forskellige flyverdragter dækker forskellige behov

En måde at forhindre det her på er ved at klæde børnene i flyverdragter. Hvis du giver dit barn en flyverdragt på, kan du sikker på, at det holde varmen hele turen ud og tilbage igen. Med en flyverdragt, der beskytter kroppen fra anklerne og op til issen, er det top tunet beskyttelse mod sne, våde elementer og blæsende kulde. Det er vigtigt, for du ved aldrig, hvornår og hvordan dit barn kommer til at tilbringe sin tid. Med en flyverdragt letter du det hele.

Der findes flyverdragter til drenge og piger. Flyverdragter i tynd for, og tykke, forede flyverdragter. Der findes flyverdragter i særligt stof, der er særligt vandafvisende samt særligt kuldeafvisende flyverdragter. Alt efter hvornår og hvordan flyverdragten skal bruges, er det en god ide at overveje, hvilken slags der er mest anvendelig.

Se på flyverdragter her

Få mere inspiration til flyverdragter her:

På med barnets flyverdragt, det er snart sæson for sneengle

Dit barn vil have stor glæde af en flyverdragt

Share
Tagged with:
 

1 Comment

  1. […] Flyverdragter beskytter og varmer de små […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *