Haglöfs er produktet af omtanke for det praktiske liv

Haglöfs holder dig varm (foto eventyrsport.dk)

Haglöfs holder dig varm (foto eventyrsport.dk)

Det hele begyndte for næsten hundrede år siden. Victor Haglöf sad i sit sommerhus, som han kendte så godt. Præcis som han kendte lokalbefolkningen og vidste, hvilke behov de havde i forhold til tasker. Haglöf begyndte at designe rygsække, der var direkte målrettet skovhuggere og landmænd, og som derfor skulle være så praktiske som overhovedet muligt. I dag indeholder Haglöfs serien mere end 500 forskellige produkter, og det er ikke kun i Danmark, at man nyder godt af tasker og andet. Haglöfs har spredt sig til hele verden. Også på ryggen af backpackere, der skal opleve verden med en god og solid taske på ryggen.

Når man tager ud som backpacker er det vigtigt, at ens taske lever op til de krav, der bliver stillet. Det vigtigste er vel nok, at tasken skal være komfortabel, når man skal bære den længe på sin ryg. En taske fra Haglöfs kan indstilles, så den nærmest virker som skræddersyet på ens ryg. Det er stroppe og remme i tasken, der gør, at man kan indstille tasken, og hvis man gør det rigtigt, vil det næsten føles som om, man ikke har en taske på ryggen.

Tag en Haglöfs på ryggen, når du skal i skole eller på arbejde

Det er lige så vigtigt, at den taske, man bruger til daglig, sidder godt på ens ryg. Hvis man hver dag går med en dårlig taske, sætter det sig som ømhed og spændinger i ryg, skuldre og nakke. De såkaldte daypacks fra Haglöfs er designet til de kortere ture og er også særdeles velegnede som skoletaske. Taskerne er ikke så store, så de kan ikke overpakkes og bliver dermed aldrig så tunge, at man ikke kan nyde en tur med dem på ryggen.

Men selvom taskerne ikke kan overpakkes, kan de stadig rumme alt det, der er nødvendigt, når man skal i skole eller på arbejde. Bærbar computer, madpakke, penalhus – bare for at nævne noget af det, der får skole- eller arbejdsdagen til at hænge sammen.

Se et stort udvalg af produkter fra Haglöfs her.

Der kan også læses mere om tasker og rygsække her:

Skoletaske fyldt med de bedste ting til hverdagen

Rygsække til ferie, vandring og hverdag

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *