Hold dig varm med en lækker flyverdragt fra Ticket to Heaven

Alle kan bruge en god flyverdragt (foto.: eventyrsport.dk)

Alle kan bruge en god flyverdragt (foto.: eventyrsport.dk)

Har du tendens til at fryse om vinteren? Nu kan du komme frosten til livs. Med flotte og lækre flyverdragte fra Ticket to Heaven, er du godt pakket ind til selv det koldeste vintervejr. Klar til at arbejde i sneen, gå ture, stå på ski, lege sneboldkamp, bygge huler med børnene, eller mange af de andre sjove aktiviteter, som foregår om vinteren. Slut med gennemblødt og koldt tøj, forkølelse og snotnæser.

Oplev kvaliteten med en flyverdragt fra Ticket to Heaven

Hovedårsagen til vintersyge er, at man eksponeres for meget overfor den bidske kulde. Man glemmer at pakke sig godt ind, inden man skal ud – for det er jo kun en lille tur hen til købmanden. Men uanset hvor korte turene kan være, så kan din næste tur være dén, der gør forskellen – den der gør dig syg. Derfor er det altid vigtigt at man klæder sig fornuftigt på efter vejrforholdene. Med en flyverdragt fra Ticket to Heaven er du godt rustet mod kulde og sne. Flyverdragterne er produceret af højeste kvalitet af nylon og polyester, sømmene er tapede og forhindrer derfor vand i at trænge igennem. Alle flyverdragter er åndbare og 100% vandtætte, og med sin varmeisolerende funktion, gives din krop den bedste mulighed for at holde sig varm. Du finder flyverdragter med vandsøjletryk på henholdsvis 5.000, 8.000 og 15.000 alt efter dit behov og ønske. Der er ikke sparet på kvaliteten.

Flyverdragter til børn og voksne  

Ticket to Heaven forhandler flyverdragter til både børn og voksne, og de fås i smarte modeller i forskellige farver og mønstre. Der er med garanti også en flyverdragt for dig.

Find din flyverdragt fra Ticket to Heaven – lige her

Find andre gode flyverdragter lige her:

Billige flyverdragter til børn, så er familien klar til vinteren.

Flyverdragter er menneskets bedste ven om vinteren

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *