Hvad man ikke kan lave i telte, bør man ikke lave i telte

Simple living kan være meget sundt (foto eventyrsport.dk)

Simple living kan være meget sundt (foto eventyrsport.dk)

Elsker du at tage på teltferie? Eller forholder det sig faktisk stik modsat? Det kunne være smukt, hvis man kunne overbevise folk om, at teltferier var for alle og enhver. Men sådan forholder det sig nok ikke, hvis man ser realistisk på sagen. Teltferier er ikke for alle, men de fleste skal nok kunne overleve i et telt i en uge. For tænker man sig om, og har man det rette telt og det rette udstyr med, så er der faktisk ikke det, man ikke kan lave i sit telt eller lige uden for sit telt?

I princippet kan man lave alt det, man plejer at lave. Ud over at vaske glasvinduer. Men mon ikke man overlever det i den uge, man tager på teltferie? Netop fordi man tager væk fra vante omgivelser, får man også tid til andre ting, som man ikke plejer at lave derhjemme. Det kan være en sund erfaring at gøre sig, at man rent faktisk godt kan leve uden en mobiltelefon med strøm på.

Tid i telt giver tænketid

De største telt-kritikere er da også højst sandsynligt dem, som er afhængig af elektronik, internet og fuld signal på deres mobiltelefon. Man kan tage forlængerledninger og teknikgrej med til den store guldmedajle, sågar en internetforbindelse, så man på den måde ikke kan mærke, at man er taget væk fra sin daglige kulisse.

Dog bør man tænke sig om, inden man fylder bagagerummet. Hvad er egentlig grunden til, at man ikke kan klare en uge væk fra mails og indgående opkald? Vil verden bryde sammen, selvom man hiver stikket ud? Svaret er nej, og derfor er der måske en pointe i, at det man ikke kan lave i et telt, skal man måske heller ikke lave i et telt. Simple living kan være meget sundt.

Mangler du et telt, du kan lave (næsten) alt i, så klik her.

Share
Tagged with:
 

1 Comment

  1. […] Hvad man ikke kan lave i telte, bør man ikke lave i telte […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *