Kjoler bør bruges til hverdag

Tid til en ny kjole? (foto gundtoft.dk)

Tid til en ny kjole? (foto gundtoft.dk)

Kjole er ikke nødvendigvis noget, som du kun bør bære til fest. Der findes et hav af kjoler, der egner sig perfekt til den stilede hverdagskvinde, og netop nu er det top moderne at blande stilarter. Det skal bare gøres bevist!

Lige nu er blomstrede og mønstrede kjoler meget moderne, ligesom tøjet gerne må været varmt og farvet igen. Udnyt det, og køb den søde sommerkjole, du har drømt om, siden du var en lille pige.

Farvede kjoler oser af selvtillid og ser altid meget stilet ud. Du vil være opsigtsvækkende i en orange eller rød kjole på arbejdet, men du vil se drønsmart ud. Er du ikke til den store opmærksomhed, så er der masser af alternativer.

Posede kjoler har været moderne længe, og de egner sig rigtig godt til hverdagsbrug, fordi de med deres løse fremtoning får dig til at fremstå afslappet. Afslappet men stilet! Vælg en poset kjole i en mere afdæmpet farve, hvis du ikke er til for meget opmærksomhed eller simpelt hen bliver hurtigt træt af farver!

Kjoler med kondisko bliver sommerens varmeste tendens

Netop fordi kjoler ikke designes med henblik på fest og fine middage, kan du snildt iføre dig et par lækre sneakers, efter du er hoppet i kjolen. Det er meget moderne med old-fashion sneakers, og kombinerer du sneakers med en poset kjole, vil du være drøn smart.

Kjolen er desuden et frit og taknemmeligt beklædningsstykke, fordi det tillader dig bare ben på de varme og fugtige sommerdage. Du kan nemt iføre dig et par leggins, når sommersolen aftager og den kølige himmel åbner sig.

Se forskellige kjoler her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?category=kjoler&section=dametoj

 

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *