Køb et bivuak telt til hele familien

Vælg et bivuak telt i stedet (foto eventyrspor.dk)

Vælg et bivuak telt i stedet (foto eventyrspor.dk)

Kan du godt lide at tage på overlevelsestur med hele familien, når ferietiden nærmer sig, så er der nogle vigtige ting, som du skal huske at have med på turen. Det er vigtigt at have noget ordentligt madlavningsgrej, ligesom det er vigtigt, at der altid er frisk vand til hele familien. Selvom du allerede har styr på alt dette, må du dog ikke glemme et tag over hovedet. Det kan være en rigtig god idé at købe et smart, stort og flot bivuak telt, som hele familien kan sove indenunder. Det kan godt være, at man ligger lidt tæt i et bivuak telt, men på den anden side, så er et bivuak telt også både billigere og smartere, end mange af de telte, der ellers er på markedet.

Et bivuak telt fylder næsten ingenting

Hvis du køber et bivuak telt til dig selv eller til hele familien, så har du allerede lavet en rigtig god investering. Hvis du skal på en overlevelsestur i for eksempel Norge eller Sverige, så er et bivuak telt en rigtig god investering, fordi det fylder så lidt, som det gør. Et bivuak telt er meget nemt at pakke ud og at pakke sammen igen, og på den måde fylder det også lidt – både fysisk men bestemt også tidsmæssigt. Hvis du køber et ordentligt bivuak telt, kan du desuden genbruge det mange år ud i fremtiden.

Et bivuak telt er nemt at slå op

Mange har problemer med at få slået deres telt op, når de skal på festival, på overlevelsestur eller på noget helt tredje. Hvis du køber et bivuak telt er problematikken omkring at slå teltet op dog meget tæt på ikke eksisterende. Det er nemlig utrolig nemt at slå et bivuak telt op og samtidig også ekstremt nemt at pakke det ned og sammen igen.

Find et bivuak telt her

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *