Kryb i en splinterny sovepose på festivalen

Det er vigtigt med en god ny sovepose, som ikke bliver for varm eller kold (foto eventyrsport.dk)

Det er vigtigt med en god ny sovepose, som ikke bliver for varm eller kold (foto eventyrsport.dk)

Sommeren er over os, og med den kommer en række af festivaler. Hvis din gode, gamle sovepose er ved at blive lidt mør ovenpå en årrække på Roskilde, Skanderborg eller en tredje festival, kunne du jo overveje at investere i en ny en af slagsen.

Den gode sovepose skal kunne forskellige ting. For det første skal den være rigtig rar at ligge i. Materialet skal være blødt og ikke irritere ens hud. Dernæst skal soveposen kunne holde dig varm, når natten kommer med sin kulde, og den skal kunne fordele varmen ordentligt. Det nytter ikke noget, at du fra livet og op har det dejlig lunt, hvis dine tær er frosne.

Med de rigtige materialer kan kvalitetssoveposer gøre natten en del rarere og varmere at komme igennem. Soveposen skal jo trods alt være det sted, du kryber hen, når kræfterne ikke rækker til mere, og du skal lade batterierne op til en ny og spændende dag.

Soveposen kan nemt vaskes og tørres til næste gang

Når du så har fået dig en ny, lækker sovepose, er det vigtigt, at du passer på den. Det varierer, hvordan man bedst vedligeholder sin sovepose, fordi soveposerne kommer i forskellige materialer. Læs altid grundigt, hvordan din sovepose helst skal passes. Måske er den lavet af en slags fibre, der gør, at man ikke må rulle den sammen, men helst skal mase den i posen efter endt brug.

De fleste soveposer går fint i vaskemaskinen, men tjek altid, hvor mange grader, den kan tåle. Efter vask kan mange soveposer også sagtens tåle en tur i tørretumbleren, og så er det pludselig rigtig nemt at holde soveposen ren og lækker. Vask, tør og pak den sammen i posen igen, og så er soveposen klar til næste gang festivalsæsonen er over landet, eller du skal du på andre eventyr, der kræver en sovepose.

Find en sovepose her

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *