Kvalitets gummi regntøj er bedst til børn

Det er vigtigt med noget godt regntøj til børn! (foto: eventyrsport.dk)

Det er vigtigt med noget godt regntøj til børn! (foto: eventyrsport.dk)

Varmt og slidstærkt er kodeordenen for regntøjet, når dagen byder på en tur i skoven. Dine børn har brug for at være ude og få frisk luft mange timer i løbet af dagen. Det giver dem en aktiv hverdag og mulighed for leg og kreativitet. Det er dog ikke altid at vejrguderne er med os i Danmark, derfor er det vigtigt at være klar, når regnvejret rammer.

Det bedste regntøj til børn er gummi regntøj. Nogle tænker at ligesom voksne, så skal børn have åndbare og tynde jakker, men får dit barn et tyndt regnsæt som det du har, så bliver det vådt med det samme. Det er slidstærkt og lader ikke vandet trænge ind, når børnene sætter sig i en vandpyt eller kravler rundt på jorden. Den kraftige gummi kan ofte holde til en vandtryksøjle på 5.000 mm vand og dit barn kan derfor lege uden for i næsten alt slags regn- og snevejr.

Isolerende gummi regntøj med slidstærke detaljer

Tøj til børn skal kunne holde til noget. Det er ikke tid til at passe på tøjet og slet ikke tøj, som dit barn har på, når det er uden for og leger. Vælg derfor godt og solidt gummi regntøj til dine børn, når det regner og sørg for at få købt gummi regntøj med slidstærke deltaljer og vælg regntøj med forstærkninger ved knæerne, så det ikke går i stykker første gang din barn falder på knæene.

Sørg desuden for, at regntøjet er godt isoleret, så det fungerer som en reel jakke. Dit barn må ikke komme til at fryse i regnvejret. Voksne har ofte bare et regnslag ovenover jakken, men for børn er regntøjet ofte den eneste jakke, så det skal derfor kunne fungere både som varm jakke og beskytte for regnvejret.

Hos Eventyrsport har de mange forskellige slags regnsæt i gummi

Find regntøj til børn her:

Alle forældre har brug for at finde regntøj til børn på udsalg

Bliv inspireret under et regntøj børn udsalg

 

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *