Masai tøj giver farve til den yndefulde kvinde

Masai tøj - Yndefuld skønhed (foto gundtoft.dk)

Masai tøj – Yndefuld skønhed (foto gundtoft.dk)

Masai er dansk tøj i top kvalitet. Tøjet er perfekt til den feminine og yndefulde kvinde, der gerne vil signalere stil og selvsikkerhed, selvom fremtoningen er afslappet og sommerlig. Alle kollektionerne er nemlig inspireret af den afrikanske stamme, der har samme navn, og tøjet er derfor lækkert, afslappet, løst og rart at have på – især på en dejlig varm sommerdag. Den danske sommer har gjort sit indtog, og der er ikke meget, der er mere ubehageligt, end stramt varmt tøj, der får sveden til at pible på huden. Masais tøjkollektioner er fyldt med farver, blomster og mønstre, og det er vældig moderne netop denne sommer, hvor varme farver går igen i samtlige modehuses kollektioner.

Masai tøj fra top til tå

Hvis du vil være mere anonym og afdæmpet, men samtidig være finere end bare til din egen have, så kan du passende kombinere en lækker top fra Masai med mørke bukser eller en god enkel nederdel. En blomstret eller mønstret løs top ser knaldgodt ud som kontrast til et par anonyme bukser. Du behøver dog ikke længere holde igen med det spraglede tøj, da mønstre og blomster for alvor er blevet moderne. Det er helt legalt med blomster og print på både hatten, blusen, bukserne og skoene. Det kræver dog mere mod, ligesom at mønsteret gerne skal være det samme eller matche, hvis det skal fungere.

Masai laver desuden lækre løse bukser i 100 % viskose, hvilket er top lækkert på en varm sommerdag. Bukserne fås i sorte med røde blomster, hvilket ser sødt og feminint ud.

Find tøj fra Masai her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?brand=masai

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *