Med til den lange vinter hører en varm vinterjakke

Husk vinterjakker til de helt kolde dage (foto eventyrsport.dk)

Husk vinterjakker til de helt kolde dage (foto eventyrsport.dk)

Det er så koldt udenfor, og det bliver ikke bedre som månederne skrider frem. I Danmark har vi de koldeste dage i Januar og Februar. Det på trods af, at vi får flere soltimer efter cirka 22. december. Det er lidt pudsigt. Det skyldes, at havtemperaturerne omkring landet påvirker vores lufttemperaturer til lands. Det tager havet noget tid om at køle ned og op igen. Vandet er ikke så nemt påvirkeligt, som for eksempel luften er.

Det tager vandet flere måneder om at køle ned og op igen. Til Januar og februar har lufttemperaturerne været kolde længe nok til at have påvirket havet. Til den tid vil havtemperaturerne nogle gange komme helt ned under frysepunktet. Så har vi isvinter. Det er rigtig slemt.

Derfor er det også en god ide at forberede sig på det. De sidste par års ustadige vejr og lange vintre har betydet, at det aldrig har været en dårlig ide at købe vinterjakker. Vinteren har i nogle tilfælde varet næsten et halvt år. En lækker vinterjakke kan spare en for mange gener, forkølelser og influenzaer.

Forskellig materialer og stilarter

Der findes mange slags vinterjakker. Du kan vælge imellem dunjakker der bare varmer og er lækre og bløde, lange uldfrakker, der også er rare og behagelige eller forede skaljakker, der beskytter bedre mod våde elementer som for eksempel regn eller sne. Under en soft-shell jakke er det en god ide at iføre sig en lidt varmere trøje – Det kan være en rullekrave eller en lækker angorasweater.

Vinterjakker er flotte og stilfulde

Vinterjakker er slet ikke så kedelige, som man tror. Der findes der i hvert fald nok muligheder. Det er bare med at finde den man bedst kan lide. Med en lækker vinterjakke er du også klar på en kold og måske lang vinter.

Køb vinterjakker hos Eventyrsport

Læs flere indlæg om vinterjakker:

Vinterjakker – hvilken model skal du vælge i år?

North Face jakke – lækker kvalitetsjakke til kolde tider

Share
Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *